Дни след като избягало хъски нахапа дете и го прати в болница, граждани споделиха за нов случай на животинска агресия.

Пуснати добермани нахапали лабрадор на плаж в Несебър. За станалото разказва Катя Валуева в мрежата.

Сутринта на 9 ноември нейна приятелка разхождала на повод домашния си любимец. Лабрадорът бил нападнал от три кучета, които го нахапали. Пострадалото животно било захапано по крака.

Авторката на публикацията твърди, че агресивните добермани били пуснати сводобно от дама, която гледала безучастно ставащото. Собственичката на кучето не успяла да започни номера на автомобила, с който била другата жена.

Валуева е притеснена от станалото. Тя споделя, че мястото е доста оживено - Южния плаж на курорта, а там сутрин се разхождат много местни жители и негови гости.

 "Гневна съм на такива безотговорни за чуждия живот хора!", добавя тя. Жената се надява да открие собственичката на доберманите или тя да прочете историята и да промени поведението си. За да се предотвратят нови опасни ситуации, в които може да пострадат и хора.

Куче избяга от двор, нахапа дете по лицето

Вижте цялата история, споделена от Катя Валуева:

"Здравейте, надявам се админа да допусне публикацията! Тази сутрин към 7 часа на Южния плаж моя приятелка с лабрадор на повод бе нападната от три добермана, които жена с черен джип пуснала свободно на плажа!
 
Приятелката ми в ужаса си не помни номера на джипа, кучето й е с прегризан крак. Някой ще кажат - "Леко са се отървали", и слава на Бог! Гневна съм на такива безотговорни за чуждия живот хора!
 
Не зная как да издиря тази жена. Ако случайно е в тази група то се надявам да прочете и си помисли хубаво за действията си! Всички знаем, че на този плаж рано сутрин се разхождат много хора, живеещи в Несебър, от санаториума също.
 
Не искам и да си помисля какво може да се случи утре, ако тази госпожа отново постъпи по този безотговорен начин!
 
Моля ви, споделете тази публикация, надявам се да стигне където трябва! Тази жена дори не е реагирала на ситуацията,а спокойно си е допушила цигарата"