Ситуация, която бе заснета по пътищата на страната, успя да притесни и възмути водачи, но и да предизвика оживен диспут.

Жена заснела необичайна гледка на Околовръстното на София. Фургон, теглен от трактор, успял да привлече вниманието на Емилия Д. Едно от колелата  на композицията било в плачевно състояние. Като с просто око се вижда, че гумата е на парчета.

Потенциално опасната ситуация е заснета в участъка преди Чепинци, а граждани са подали сигнал до 112.

"Околовръстен път преди Чепинци. Има подаден сигнал на 112. Иначе от трактор беше теглена тази конструкция", алармира Емилия Д. и във Facebook.

Шофьор на Порше не видя автобус и плати за грешката си! СНИМКИ

В социалната мрежа ситуацията предизвиква разнопосочни коментари. От една страна гражданите са категорични, че в подобно състояние фургонът е опасен за останалите участници в движението. Като предвижването му по общите пътища трябва да бъде санкционирано. Намират се обаче и "защитници" на съоръжението, които считат, че то явно просто се мести до място, където ще бъде поставено за стационарно ползване.

Вижте някои от позициите на гражданите:

"Глоби, късане на книжки! Тоя фургон няма регистрация, светлини, документи", коментира Божидар П.
 
"В София е като Дисниленд -  на всякакви чудеса и атракциони можеш да се нагледаш", пише Иван И.
 
"Все едно вие всички сте изрядни, та сте тръгнали да снимате, обсъждате и коментирате хората. Не изпреварвате неправилно и опасно, спазвате дистанция и маркировка, давате предимство, не паркирате като ,умънски тираджии, където ви падне", пише Николай В.
 
"Идеална е може да изкара до зимата. Стига сте търсили проблем там, където няма", шегува се Боян А.
"Така ще е, докато всеки си прави каквото пожелае, а контрола е нулев!", смята Добрин С.
 
"Голяма новина! Човекът си тегли фургона, с който е решил нещо да прави", отбелязва Михаил Б.
 
Към момента няма данни водачът на въпросни трактор, теглещ фургона, да е остановен. Не са ясни и мотивите му да тегли съоръжението по оживения път в подобно състояние.

Снимки: Емилия Д.

Абсурд! Шофьор подкара през поляна,"карат" му се кучета ВИДЕО+СНИМКИ