Тази нощ майката на едно 4-годишно момченце не е мигвала в болничното си легло в отделението по „Гръдна хирургия“ в МБАЛ „Бургасмед“. След всичко, което се оповести за случилото се с нея вчера и късно вечерта, 25-годишната Мария Русчева говори пред Флагман.

Решила е да излезе от първо лице, за да каже цялата истината, според нея. Как се е стигнало до зверското й пребиване миналия четвъртък в квартирата, която са обитавали доскоро с мъжа й Васил Киричев (29 години). С него двамата са съсобственици на погребалната агенция „Вивасват“.

Шеф на погребална агенция преби приятелката си и опря пистолет в гърдите й ВИДЕО 18+

Действително за влошаването на отношенията им роля е изиграла и семейна тяхна приятелка, която от известно време е любовница на Киричев, убедена е Мария.

Тя показа чатове от началото на октомври между Васил и тази жена и е убедена, че той не можел да вземе решение с коя от двете да продължи живота си. Това го изнервяло и вадело от релси.

На 11 ноември, броени дни преди побоя, Васил и Мария извършили кръщене на 4-годишния си син. Не поканили гости. Това бил последният им опит да се съберат в общата им квартира в блок 393 в ж.к.“Меден рудник“, но и вечерта преди кръщенето той отново я бил жестоко.

Жената показа снимка от главата си, на която е отбелязана и дата. Казва, че я удрял жестоко с юмруци в главата.

Причината за кулминацията на ужасното отношение на Васил към нея в четвъртък, 23 ноември.

Мария продължава да храчи кръв, вероятно има травми и на вътрешни органи: