За неприятен случай разказа жена. Ани В. споделя, че неизвестен задигнал куфар от паркирания ѝ автомобил. Посегателството било извършено в района на кръстовището на бул. "Тодор Александров" и "Константин Величков".

Изчезнал черен куфар, в който нямало ценни материални вещи, но се съхранявали безценни семейни предмети, съхраняващи безценни спомени.

"В куфара обаче беше и семейният ни дневник с родословно дърво и спомени на баба ми, който е много ценен за нас и не можем да възстановим", пише Ани В.

Пазете се! Жена удари бебето ми с юмруци

Въпросният дневник е малка черна тетрадка. Жената призовава ако някой попадне на ценната вещ, да се свърже с нея.

Тя допълва, че по случая е подадена жалба до органите на реда.

Вижте целия разказ за случката, споделен от Ани В.:

"Здравейте, вчера през деня, от колата ми на паркинга до кръстовището на бул. "Тодор Александров" и "Константин Величков" беше откраднат подобен куфар с дрехи и стари лични вещи, без никаква стойност. Нямаше пари или друго ценно за крадците.
В куфара обаче беше и семейният ни дневник с родословно дърво и спомени на баба ми, който е много ценен за нас и не можем да възстановим.
Ще сме изключително благодарни, ако някой попадне на него, да ми пише тук. Дневникът е черна тетрадка в малък формат, с твърди корици.
Подадохме и жалба в Районното, но се надяваме някой просто да е изхвърлил нещата от куфара в квартала.
Много благодаря на всички отзовали се и дано не ви се случват подобни неприятни истории."

Абсурд! Мъж заспа на една от най-коментираните улици в Пловдив ВИДЕО