РЗИ Бургас чакат доклада на полицията за купона в комплекс „Старите къщи” в село Медово, за да решат дали да наложат наказание на собственика. Снощи вратата на ресторанта остана заключена за служителите на МВР.

И въпреки кадрите с бягащи хора от комплекса, полицията не разполага с конкретни доказателства за пиршеството в ресторанта.

За поредният случай на грубо погазване на противоепидемичните мерки в комплекса от затворен тип край поморийското село Медово вече ви разказахме.

100 гости бягат от купон след акция на полицията СНИМКИ и ВИДЕО

 

Собственикът на комплекса отрича да е имало нерегламентирано събиране в ресторанта. По информация на Glas.bg обаче, около 120 души са празнували рожден ден в ресторанта на комплекс „Старите къщи”. Големи компании са направили предварителни резервации за ресторанта още предния ден, хотелската част също е била препълнена. До идването на полицейските екипи.

Според наши източници около 23:15 часа управителят предупреждава по микрофона, че предстои проверка. Посетителите в ресторанта буквално хукват да бягат към препълнения с автомобили паркинг.

При акцията на полицията, ресторантът се оказва заключен, осветлението загасено, а повече от 60 души скрити в стаите на хотелския комплекс. На място пристигна и екип на РЗИ, който също не успя да открие управител или собственик на обекта. Никой от присъстващите в ресторанта не е заплатил сметките си. Сред посетителите се оказа че има и немски граждани.

Полицейски екипи останаха да патрулират през цялата нощ в обекта. Предстои от МВР да констатират имало ли е нарушение, или не.

Очаквайте подробности!

Комплекс "Старите къщи" се оказа непристъпен за полиция и РЗИ СНИМКИ

Солени глоби за собственика и гостите в заведението край Поморие!