Сигурни сме, че рано или късно, всеки запалянко ще потърси тайните от света на спорта и прогнозите, които идват с него. Това не трябва да ни изненадва, информацията днес е напълно свободна и интернет има доста отговори. Сред тях ще откриете най-вероятно и тази bwin оценка на един от най-старите брандове за спортни прогнози в Европа. И точно на него възнамеряваме да обърнем внимание, защото в портфолиото присъстват не само редица интересни спортове, но и специални комбинации.

Ако вече сте забелязали присъствието на тази промоция, нека обясним каква точно е идеята зад него. Свикнали сме да правим комбинирани залози и много често именно те дават възможно най-добрата емоция, както и разумна игра, защото с минимален залог, всеки може да се радва на успехи и дори да има оправдани инкасирани печалби. Пишем тези редове с ясната идея, че все пак говорим за шанс, а не за гарантирана печалба.

Комбинираните залози наистина са впечатляващи, но след като в основата си са толкова добри, тогава защо са им необходими други промоции или промяна на правилата. Отговорът няма да закъснее. В секцията на този оператор, Combi+ е предложение, което пак изпълнява критериите на комбиниран залог, но вече нямате свободата да избирате сами прогнозите. Обикновено самият оператор е успял да направи това вместо вас, но същевременно има поглед към някои интересни пазари. Една от честите практики е да комбинира сам три отбора и просто да попита дали ще победят  или не.

Има и други интересни предложения, но нека обърнем внимание на факта, относно ограничението. На първо място самият оператор избира няколко срещи, защото при тези прогнози всеки клиент се увлича и допълнително повишава риска. При комбинираните залози е разумно винаги да маркираме само няколко срещи, а не една дузина, каквито са опитите. Колкото повече такива присъстват във фиша, толкова по-ниски стават шансовете. За да няма разочаровани, тази секция дава по-разумен шанс за успех.

Ако искате обаче да бъдете по-успешни, необходимо е да изчислите шансовете, които самият букмейкър е поставил на селекцията. Спокойно може да проверите какъв е процентният успех на всеки отбор по отделно като единичен залог. Тук е необходимо да добавим, че този букмейкър все пак оставя и завишени коефициенти в тази секция. Освен това е редно да проследите и представянето на отборите или атлетите, като за целта може да видите потенциалните прогнози на анализатори и спортни платформи, да се запознаете със статистиката и представянето им през последните срещи. За всичко това имате достъп до интернет и до най-различни медии, но на финалът сами избирате какво ще е вашето решение.

Все пак нито една прогноза не дава гаранция за успех и реномираните платформи посочват точно това. Няма как да има гаранция за спортни прогнози – свикнали сме да виждаме много и най-различни обрати на терена, но точно това е част от удоволствието, да се предскаже бъдещето. Няма точно формула за успех, защото ако имаше, всички щяха да я използват, в това отношение се спазва основния закон – всяка една страна да има равни шансове за успех.

Тук е важно да подчертаем, че всеки трябва да запази най-важното изискване – да бъде отговорен играч. Рисковете винаги трябва да бъдат премерени и ако са валидни функции за редуциране на риска, като кеш-аут, те задължително трябва да се използват. Целта на всяка една такава платформа е да предостави необходимо за забавление и повече емоция, успехите вече остават отговорност на самите потребители.