Децата бързат да пораснат - дано само не искат да приличат на актуалния крими герой Семерджиев.

За групичка от момчета, които пият, пушат, хвърлят бомбички и тормозят живущите в пловдивския квартал "Кучюка", алармира в социалните мрежи Мариан Лупов. Той споделя, че щурите "бандити" се закачат с по-малките деца, както и с възрастни хора - тези действия често се развивали до популярна верига магазини в квартала.

Лупов допълва в коментарите под поста си, че става въпрос за момчета, които са възпитаници на ПГМТ "Професор Цветан Лазаров" - били футболна групировка, която търси и провокира където си поискат и правят всичко възможно да пречат на нормалните хора по парковете и градинките.

Огорчен от случилото се, Мариан е категоричен, че ще пусне жалби срещу младите момчета и призовава родителите да стегнат каиша и контрола над гамените.

Хомосексуални момчета бяха зверски пребити в Пловдив

"Да залягат над книгите и да не се занимават с тъпотии, че ми омръзна всеки ден да гледам или да научавам за действието на подобен тип подрастваща ДЕГРАДИРАЛА МЛАДЕЖ - тъжното е, че са деца и ученици и са НЕПОПРАВИМИ още от детска възраст!", написа той във Фейсбук.

Лупов, както и други хора, няколко пъти са сигнализирали полицията за действията на младежите. "Полицията идва и те тръгват да бягат. Лично съм се обаждал от началото на годината на полиция, но резултати нямаше.", добавя той.

Марин споделя, че проблемът не е в това, че пушат и пият: "По принцип всеки го прави, но главният проблем са пиратките, които хвърлят по хората, рушат детски площадки и пейки, крадат като разпрани от възрастни и самотни хора, както и от малки деца или майки с колички, КОЕТО Е НАЙ-ПРИТЕСНИТЕЛНО!"

Ех, луди млади, бързат да пораснат, но не знаят какво ги чака!

Снимката е илюстративна.

Припомнете си тази статия:

Добре дошли в Кючука! Тук си правим к'вото ни е кеф!