Мъж е в неизвестнот от седмици, а близките му го издирват. Това твърди, човек, който споделя, че е роднина на изчезналия.

Валентин излязал от дома си в Николово, намиращо се в близост до Русе, преди "повече от две седмици". Той не сигнализира за плановете си. Климент Дечев, който се представя като племенник на мъжа, споделя, че шефът на Валентин се обадил да сигнализира за ситуацията.

Подаден е сигнал до МВР, но близките на Валентин търсят и сами информация за местонахождението му.

"Нямаме никаква идея къде може да бъде и какво се е случило с него. Подадохме сигнал в полицията, но тъй като не мога да бездействам, това е друг начин да се опитам да получа някаква информация, която би ни била от помощ да го открия", пише Климент Дечев.

Детски балон с хелий гръмна! Мъж получи изгаряния СНИМКИ

Вижте цялата публикация на мъжа:

"Това на снимката е моят вуйчо (Валентин). Живее в село Николово, на около 6-7 км от град Русе. Преди малко повече от две седмици е изчезнал от дома си, без да се обади на абсолютно никого. Пиша този пост едва сега, защото днес шефът му ни се обади да ни информира и отделно, че аз живея в друг град и се чуваме 2 пъти месечно.

Нямаме никаква идея къде може да бъде и какво се е случило с него. Подадохме сигнал в полицията, но тъй като не мога да бездействам, това е друг начин да се опитам да получа някаква информация, която би ни била от помощ да го открия.

Благодаря предварително на всички!"

Установиха мъжа, тормозил с питбула си вързано куче ВИДЕО