"Гангстерските прояви зачестяват", с тези думи приключва разказа си жител на Кричим. Мъжът, който избира да запази анонимност, твърди, че неизвестен се вмъкнал в паркирания му джип. Случката е от малките часове на 2 юли в Кричим.

На видео, което той споделя, се вижда човек, който отваря вратата на машината.  "Въпросният субект влиза в колата ми и тършува", пише кричимлията.

Мъжът използва социалнат мрежа Facebook, опитвайки да открие информация за сочения за извършител на проявата. Не става ясно дали за случая е подаден сигнал до МВР, дали има откраднати вещи.

Спор в автобус! Шофьор поиска от пловдивчанка да слезе, пътниците напуснаха ВИДЕО

Той твърди, че на улица в града е имало и вандалски прояви. Неизвестни трошили огледала на коли, а според жителя на Кричим това била извършено за удоволствие.

Вижте целия сигнал:

"На 02.07.2023 г., в 02:48 ч.(събота срещу неделя), в гр. Кричим, на ул. "Одеса", въпросният субект влиза в колата ми и тършува, моля, ако някой може да го разпознае или има информация кое е лицето, да се свърже с мен на посочения телефон - 088 884 0232.

Преди няколко седмици на ул. "Рожен" вечерно време чупят огледала на МПС за удоволствие. Гангстерските прояви зачестяват."