Мъж твърди, че в автобус от градския транспорт на Пловдив е станала неприятна случка. Никола С. разказва, че шофьорът на рейс, който обслужва автобусна линия 21, спрял на спирка и започнал да говори по телефона си. В ситуацията попаднала майката на пловдивчанина. Случката се разиграла на 1 юли, а на нея станал неволен свидетел и чужденец, който използвал услугата на публичния транспорт.

Разговорът, воден от водача, продължил около 10 минути, твърди Никола С. Ситуацията изнервила пътниците, а майката на Никола отправила забележка към водача от градския транспорт.

"След забележка от майка ми, че има ангажименти и няма време целият автобус да го чака да се наговори по телефона, даденият индивид вади телефона и почва да снима и да се кара с пътниците в целия автобус (които също се застъпиха за майка ми)", пише Никола С.

Водачи с пиперлив език шашнаха пловдивчанка

Пловдивчанинът твърди, че въпросният шофьор дори поискал жената, която му направила забележка, да слезе от автобуса. Пътниците се застъпили за пловдичанката и заедно с нея напуснали, като изчакали друг рейс.

"Казва им, че "Това не им е личен транспорт и ще си прави каквото иска и ще си кара, и ще си говори, когато иска". И е поискал от майка ми да слезе от автобуса или няма да продължи с маршрута си", пише Никола.

"След 10 мин безмислен спор, майка ми заедно с всички от автобуса слизат и чакат следващият автобус", твърди мъжът.

Мъжът обвинява водача и в това, че машината не била с включен климатик, въпреки топлия ден, както и че според пловдивчанина шофьорът пушил в автобуса. Никола С. добавя, че случката се разиграла пред очите на чужденец, пътуващ в същата линия. Споделя и видео, за което пише, че е запечатало спора.

Вижте целия разказва за неприятния случай, който описва Никола С.:

Пловдивчанка приготви 20 лева за шезлонг в Бургас, остана шокирана СНИМКИ

"1 Юли, около 20:00 часа,автобусна линия 21.
Дадения индивид (шофьор) спира на една спирка и почва да говори по телефона минимум 10 мин., докато целия автобус го чака да се наговори...
След забележка от майка ми, че има ангажименти и няма време целия автобус да го чака да се наговори по телефона, даденият индивид вади телефона и почва да снима и да се кара с пътниците в целия автобус (които също се застъпиха за майка ми).

Казва им, че "Това не им е личен транспорт и ще си прави каквото иска и ще си кара, и ще си говори, когато иска". И е поискал от майка ми да слезе от автобуса или няма да продължи с маршрута си.

 Да не говорим, че през цялото време пуши, а това и че няма климатик мисля, че е ясно на всички тук. Нищо, че навън е 32 градуса.
След 10 мин. безмислен спор, майка ми заедно с ВСИЧКИ от автобуса слизат и чакат следващият автобус.

В автобуса имаше и чужденец, който стана свидетел на цялата безумна случка, и остана меко казано в шок от цялата ситуация.
За съжаление не бях там, защото този "симпатяга" нямаше въобще да има възможността да отговря по този начин."

GlasNews не успя да откри въпросния превозвач за коментар.

Дама с грозна кражба от майка и детето ѝ СНИМКА