Трафикът в Пловдив е изключително интензивен, а всяко забавяне дразни чувствително шофьорите.

Някои успяват търпеливо да се справят с премеждията на задръстванията, но други намират неприятна начини да "отпуснат". Подобна е и следващата случка, направила впечатление на пловдивчанка. Жената вървяла пеша към центъра на града, а през това време останала шашната от поведението на някои водачи.

От своите коли някои не пестили грубите и пиперливи изрази към своите колеги на пътя. Това ставало и ясно достояние на останалите участници в движението - прозорците на колите били спуснати, а цветущите изрази се чували най-ясно.

"На едно кръстовище чувам следното от една кола, спрямо друга завиващата такава: “Давай, давай, м*мати д*ба!”, разказва пловдивчанка. Тя помислила, че случката е прецедент и реагирала с разбиране, но броени метри след това отново до нея отново достигнали пиперливи реплики.

Тежка катастрофа на АМ Тракия, движението е затруднено СНИМКА

"След има-няма 500 метра чувам от друга кола “К*рво, к*рво, карай!”, относно колата отпред", допълва тя. Жената изразява почудата си от подобно поведение, дочуто от участниците в движението. 

"Честно ви казвам, скъпи съграждани, страх ме е да продължа пътя си пеш, че не знам какво още мога да видя и да чуя. Ще се кача на автобус", заключава дамата.

Вижте целия ѝ разказ:

Нов бой в София! Този път между водачи СНИМКИ

"Вървя си аз днес пеша към центъра. Времето приятно, повечето коли са със свалени прозорци. И на едно кръстовище чувам следното от една кола, спрямо друга завиващата такава: “Давай, давай, м*мати д*ба!”

Случва се, викам си аз и си продължавам по пътя. Да, ама след има-няма 500 метра чувам от друга кола “К*рво, к*рво, карай!” относно колата отпред.

Честно ви казвам, скъпи съграждани, страх ме е да продължа пътя си пеш, че не знам какво още мога да видя и да чуя. Ще се кача на автобус."

Често Ви разказваме за куриозни случки по пътищата на страната - и в населените места, и по междуградските трасета. Схватки, обиди, че и побоища съпътстват някои от засечките между водачите. А това ни кара да се зачудим дали има толерантност между участниците в движението?