Есента предлага възможност да обновите гардероба си. Ако се интересувате от модни тенденции, сега е моментът да добавите няколко щриха към обичайния си стил на обличане. Ние можем да ви предложим точно какви да бъдат. За целта сме подготвили няколко модни находки за мъже.

Кои модни хитове се завръщат тази есен?

За много мъже добра новина тази есен, а също така и зима, е завръщането на бомбърите. Те отново са актуални, а изборът на разновидности е голям. Може да избирате между обемни модели, от плътна материя, с нашивки и едри ципове, в по-спортен или младежки стил. Бомбърите са отлична възможност да продължите да носите любимите си мъжки кецове, докато времето навън го позволява. Към тях върви друга актуална за тази есен модна находка - мъжките панталони карго. С такова долнище ще сте готови за всякакви ежедневни визии. Тази година на модния подиум видяхме няколко негови разновидности - в стил овърсайз, в базови цветове (които са особено любими на мъжете) и с изобилие от обемни джобове. По отношение на материите имате избор. Най-интересните карго панталони в колекциите на модните къщи от цял свят са от трикотаж и кожа. Не се колебайте и за миг да ги съчетаете с любимите ви мъжки суичър, обемна карирана ризи, яке или друго горнище. 

Следващите месеци на мода ще бъдат още лаконичността, минимализмът и работният стил. Те ще се харесат на всеки мъж, който не иска да пренебрегна комфорта си заради елегантността. За да почерпите от тази тенденция, допълнете гардероба си с по-груби материи и дрехи със свободна кройка. Модерни са базовите цветове и кройките без излишни експерименти и декорации.

Кои цветове в мъжкото облекло ще бъдат на мода през есента?

До пролетта на мода ще бъдат черното, оранжевото, сивото, лилавото и прозрачните дрехи. Точно така - има по нещо за всеки! Когато говорим за черно, имаме предвид тотално черно. През следващите месеци може да създавате тоалети, в които няма присъствие на други цветове, освен на черното. С тази тотална визия ще изглеждате ефектно в офиса, на концерт или по други поводи. Разбира се, добре е да я разнообразявате от време на време. Затова ще ви помогнат оранжевото и лилавото. За хладните дни може да изберете стилно яке в ярък цвят - https://answear.bg/k/toy/drehi/yaketa. Всичките му нюанси ще са актуални при връхните дрехи. Лилавото е другото ярко модно решение за есен 2023. Любопитното при него е, че няколко модни къщи заложиха на тотална лилава визия, включваща елементи на облеклото в няколко нюанса на този цвят. 

Ако не сте почитатели на оранжевото и лилавото, може да се възползвате от новата актуалност на сиво. То традиционно стои добре на мъжете. Сив костюм в класически стил ще освежи елегантния ви гардероб. Може да го допълните с точните аксесоари, сред които шалове - https://answear.bg/k/toy/aksesoari/shalove, вратовръзка, чанта и т.н.

Миди или макси?

Когато става дума за мода, важно е да се обърне внимание и на дължината на дрехите. През тази есен хит ще бъдат якетата и палтата с дължина до коляното или до земята. За ежедневието в града можете смело да изберете обемен бомбър до кръста, а за дните, в които се очертава да бъде студено и мразовито - дълго палто. Колкото по-дълго е, толкова по-добре. Със сигурност топло ще ви държат вълната и кожата. 

През следващите месеци акцент в мъжкото облекло се очертава да бъдат и големите шалове. Може на воля да се отдадете на желанието си да се почувствате като античен герой. Просто хвърлете през едното рамо голям шал!