Имение в Котсуолдс, Англия, което струва €4.1 милиона евро, може да има нов собственик срещу скромните €12.

Имотът с площ от 930 кв. метра ще бъде получен като награда от щастливия победител в игра на платформата за набиране на средства Omaze, наречена Million Pound House.

Имението има шест спални, сауна, фитнес зала, кино зала, тенис корт, отопляем външен басейн, езерце, водопад и частна гора.

Разположена в близост до природен резерват, къщата е заобиколена от невероятна природа, като е изградена от местни камъни и дървен материал, за да се гарантира, че се вписва добре в средата, пише "Daily Mail".

Имотът се предлага напълно обзаведен, без ипотека, а всички такси по прехвърлянето са покрити. Победителят в играта получава и близо €60 хил. в брой, за да се установи спокойно, като е свободен да живее в къщата, да я отдава под наем или да я продаде.

Ако победителят реши да използва къщата за почивка и дългосрочно отдаване под наем, агентите по недвижими имоти изчисляват, че средният месечен доход от наем е между €14 000 и €18 000.

Освен че ще направи победителя мултимилионер, играта ще подкрепи и благотворителната организация RSPCA, на която Omaze ще направи минимално дарение от €120 хил. с потенциал за целево увеличение от €600 хил.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от Omaze UK (@omazeuk)

„Като предлагаме този имот мечта в Котсуолдс, ние не само даваме на хората шанс да спечелят невероятната къща, но също така набираме пари и представяме благотворителни организации на чисто нова публика. Горди сме, че нашият метод за набиране на средства вече е събрал 4.4 млн. евро за шест благотворителни организации, откакто го стартирахме в Обединеното кралство през 2020 г.", посочват от Omaze.



Ако победителят има деца, къщата е на отлично място като локация за това -  в близост до Cheltenham College и Ladies College.

Играта приключва на 5 юни 2022 г. за онлайн участниците и на 7 юни за онези, изпратили пощенски записи. Онлайн участието струва €12 за 15 записа, €30 за 40, €60 за 85, €178 за 320 записа или можете да го направите по пощата, без да е необходима покупка.

Предишната подобна игра – седмата в кампанията досега, е за къща с шест спални, струваща 3.5 млн. евро, като средствата се набират в полза на Alzheimer's Research UK. Тя приключва на 27 март.