Пловдивчанин е изпаднал в затруднено положение и има нужда от помощ. Историята му разказва мъж, който се опитва да го подкрепи.

43-годишният Петьо Миларски от 12 дни е останал без дом. През хладните зимни нощи той спи на пейка пред блок в града. Местните му помагат с храна и се отнасят с разбиране към мъката му.

Мъжът иска да си намери работа като общ работник, но е изгубил документите си за самоличност. Няма и мобилен телефон. Добри хора ще му съдействат за изваждането на лична карта, но търсят и още хора, които няма да останат безучастни към съдбата на своя съгражданин.

Челебиев призовава всеки, който може да подкрепи Петьо, да се свърже с него.

Ето какво апелира той:

"Здравейте, уважаеми пловдивчани.
 
Това е Петьо Миларски, той е на 43 години и е от град Пловдив. Петьо е бездомен от 12 дни и спи на пейката пред моя блок. От няколко дни поддържаме комуникация - изключително възпитан, не пие, не проси, иска да работи.
 
Благодаря и за разбирането на хората от блока, в който живея. На този етап го храним всеки ден и му помагаме с каквото можем. Обещах му, че ще напиша пост за него в социалните мрежи.
 
Търси си работа като общ работник, няма телефон и за момента няма документи за самоличност, като в следващите няколко дни ще му съдействам за изваждането на нови (старите били изгубени). Ако имате желание и възможност да съдействате, може да се свържете с мен."