Пловдивчанка алармира, че е станала свидетел на шокиращ случай на насилие под тепетата. Марина С. твърди, че шофьор се е нахвърли на баща, който пресичал с децата си на пешеходна пътека. Според нея това станало привечер на 25 август. При това в центъра на града - в района на Гроздовия пазар.

Тя твърди, че водачът слязъл от колата си и започнал да бие другия човек. Агресията се разиграла пред очите на деца - и  на потърпевшия и на тези на сочения за нападател.

"Бутна го на земята и го налагаше с юмруци и ритници. След намеса на минувачи се качи в колата си и офейка. Набитият мъж беше с жена си и две малки деца, а в колата на бияча седеше жена с малко дете", пише Марина С. в публикация, споделена в една от групите на града във Facebook.

Жената разказва, че минувачи се намесили и прекратили конфликта. Тя е подала сигнал до 112 и призовава всеки, имащ информация за сочения за извършител на агресивната проява, да съдейства. Към момента не е ясна предисторията на ситуацията.

Вижте цялата публикация на Марина С., публикувана без намеса:

"Група, помощ срещу агресията! Днес, около 18.40 ч, на пешеходната пътека срещу магазина за алкохол и цигари на ул. "Преслав" 19 на Гроздовия пазар един мъж слезе от колата си - сив Опел Вектра с номер РВ 0940 СВ, и започна да бие мъж ,който пресичаше на пешеходната пътека.

Бутна го на земята и го налагаше с юмруци и ритници. След намеса на минувачи се качи в колата си и офейка. Набитият мъж беше с жена си и две малки деца, а в колата на бияча седеше жена с малко дете. Ужас!

Тези деца видяха всичко!  Подадох сигнал на 112, но моля, ако някой знае на кой е колата с този номер, да се обади в полицията!

Агресорът трябва да се накаже! Не може така!"

GlasNews  продължава да следи темата. Очаквайте подробности.

"Ела да се сбием": Тийнейджъри се нахвърлиха на пловдивчанин и внучката му

Пловдивчанин "осакати краката" на своя съседка СНИМКИ