Денят на любовта носи прекрасни емоции на влюбените по света и у нас. С красиви рози, пухкави мечета, балони, ярки подаръци и какво ли още не влюбените опитват да сгреят сърцата на половинките си и да изразят обичта си. Вчерашният ден не беше изключение.

Хора с подаръци обикаляха по улиците на страната, а някои получиха изненади рано-рано сутринта. В Хасково черничко ауди осъмна украсено с красиви цветя и подаръци. Но каква е другата страна на монетата? Когато дарът се окаже нежелан или недостоен? Тези мрачни моменти споделиха граждани във Facebook.

"А вашият Св. Валентин как мина?", този въпрос задава варненец, който показва букет с рози, който се е озовал ненужен в кофата за смет. При друга ситуация голямо мече се е озовало седнало до кошче за боклук. "Употребен и захвърлен след 14-ти", описва видяното Красен Х.

Тъжно, но факт.

Море от любов на 14 февруари: Красив жест изненада Мрежата СНИМКА

Гледките не изоставят местните равнодушни. Хората отбелязват, че често красивите подаръци съвсем скоро след празничния ден се оказват захвърлени на сметта. Някои пишат, че те вече са изпълнили мисията си, но за други това нещо, което ги дразни в празника.

Вижте някои от мненията на хората:

"О, цирка на 15ти септември е още по-голям. Пълни кофи с букети. Ужасно ме хваща яд", отбелява Диляна Д.

"Затова празнувам Трифон Зарезан", пише Деница М.

"Любовта не винаги е споделена! Нещата от живота", коментира Павлина Н.

"Да не изключване факта, че има преследвачи (психопати) и дамата не е искала да запази букет от човек който не обича", предполага Даниела П.

"Може да не е дошла Валентина", пише Мариела Д.