Пореден млад мъж си навлече гнева на стотици хора в социалните мрежи. Това е станало по повод на кошмарния случай с нарязаното момиче, който потресе цяла България. Мирослав Андонов е отправял заплахи и грозни коментари, касаещи момичето в чат със свой познат. От думите му става ясно, че напълно подкрепя зверството, извършено от Георги Николаев. Дори се заканва – „ще я приключа“.

Адвокатът на Георги Николаев: Категорично отрича да е извършил престъплението

„Малко и е било на тази курва Дебора. Георги трябваше да и отреже главата. Не ми пука курвата трябваше да има не 400 а 800 шева!! Без милост направо смьрт. Мисля да отида да довьрша започнатото даже. Ще я приключа!“ Това е част от разговора между двамата младежи.

Става ясно, че Мирослав е приятел на насилника Георги, което е и основната причина да го подкрепя. Човекът, с който споделя тези думи всячески опитва да му обясни, че това, което мисли и се заканва, не е редно.

Вижте целия чат, споделен в много Facebook групи:

Припомняме, че само преди дни друг застъпник на насилието, се сблъска с неодобрението на хората. Виктор Костов потресе с подкрепата си, която в последствие му коства работата.

Припомнете си:

Мъж, подкрепящ насилника, нарязал момиче: Евала, брат, трябва да знаят кой е силният пол

Освободиха от ареста Виктор, заплашил жена и подкрепящ насилника

Вижте и как коментираха заканите на Мирослав:

„Леле, и тоя ли е "приключвател", като го гледам се е приключил още като се е появил.“

„Къде са човешките ценности.“

„Детска работа, той още носи гащите с насрано - щял да приключва.“

„Еееей, прекалено много станаха откачалките в България! Трябва да се лекуват със закон!“

„Може да ти е приятел, каквото и да е било, той не трябва така да постъпва, ако един ден направят така с неговото дете, дали ще му е добре, той е садист.“

„Веднага си представих майка му какво ли мнение има за поведението на сина си.“

„Тоя е следващият заключен. Ще им хареса в затвора. Такива са бомби със закъснител. МвР да ги задържа и прибира, защото ще вкарат някой човек в беля.“

Още по темата:

"Някой ме е набедил": Проговори мъжът от скандалния чат със закана ВИДЕО