Среден на ръст мъж - около 175 см, с тъмно сиво горнище и качулка, или шапка. Това е описанието на убиеца Николай Дракополов, дадено от свидетел, научи GlasNews.bg.

Припомняме, че собственикът на автокъща беше прострелян в главата от неизвестен извършител, докато е чакал в колата си на червен светофар на столичния бул. "Симеоновско шосе" снощи около 20:00 часа. Мъжът е бил с 11-годишно дете, което не е пострадало. В автомобила не е била приятелката му, както сочеха някои първоначални информации.

Стрелба в София! Мъж е застрелян в главата, гъмжи от полиция СНИМКИ

GlasNews.bg научи още, че Николай е застрелян в областта над лявата вежда. Намерени са 2 гилзи 9x19 мм.

По-рано днес се появи версия, според която убиецът, се е правил на клошар няколко часа под моста, за да може да извърши убийството.

Търсят бруталния килър от снощи. Версия: Правил се с часове на клошар!

Преди 2 години Николай Дракополов беше арестуван в Марбея и обвинен в кражба на кола от Коста дел Сол. Тогава той беше подведен под отговорност и за притежание на фалшиви документи и участие в организирана престъпна група. Според събраните доказателства мъжът крадял коли за различни наркобанди и бил един от най-добрите в бранша.

Българинът беше задържан, след като полицията започнала разследване по сигнали за откраднати четири луксозни автомобила от градовете Мартос, Торос и Фуенхирола.

Директорът на СДВР с първи думи за показното убийство в София ВИДЕО

Трупът на убития е още в джипа му. Първи СНИМКИ от показния разстрел в София НА ЖИВО