Клаксони и броене до 12 се чува в първия ден от баловете в града под тепетата. Тази година безспорно на мода е да те докара шейх. Двама възпитаници на ПГЕЕ пристигнаха до Новотела, по този начин, а единият дори беше с жълта Лада.  След тях последва мащабно мотошествие, което изпрати стилен дванайсетокласник в скъпо возило, пише TrafficNews.

Емоцията е доста вълнуваща. Обучението приключва подобаващо. Организацията е доста добра. Ще продължа обучението си, но специалността, която ще запиша не е свързана с досегашното ми обучение”, заяви пред репортер на TrafficNews Георги Цветков. Той избра да си направи снимка преди да прекрачи прага на хотела, пред красивата декорация, имитираща модното списание “Vogue” .

Абитуриентите не изневериха и на любимите си спортни коли и камиони. Пред входа на Новотела спряха различни марки от „Порше” до „Мерцедес” и „БМВ”, а от тях слязоха възпитаници на ПГЕЕ, някой дори се разходиха с красиви дами.

Ансамбъл „Еподай” също изпратиха абитуриентите във важния за тях ден.  Тази вечер в Новотела обаче ще липсва женско присъствие, защото нито една дама не премина през червения килим.

 

Въпреки това момичетата випуск 2024 в ПГО „Ана Май” стартираха празненствата пред хотел Тримонциум  със стилни визии. Абитуриентките са  заложили на дълги и тюлени рокли, но не отсъстваха и класическите с камъни и пера, а мъжете бяха облечени със слим панталон и елек. Настроението пред хотела се вдигна, след като засвири оркестър, а абитуриенти потанцуваха на ориенталски ритми и внесоха колорит в обстановката.

По тенденция на "балове 2024", шейхове не липсваха и пред Тримонциум. 

Една от красавиците бе докарана с огромен камион, а любимият й я свали на ръце пред червения килим.

Пред хотела в центъра на града, спряха луксозни возила, придружени с димки и свистене на гуми. Някои от абитуриентките, коментираха, че не искат да се връщат в училище, а да работят. Любители на моторите също пристигнаха с ескорт пред Тримонциум. 

На втория етаж: Янко с трактора обра точките на баловете в Пловдив СНИМКИ

Много родители и приятели бяха дошли до хотелите, за да изпратят абитуриентите и често ги приканваха да броят до 12.