Родните водачи са изправени пред най-различни премеждия, шофирайки из пътищата на страната.

Често паркоместата са кът и край работа, и край дома. А често и дори ако е намерено място, това не гарантира, че автомобилът е в безопасност. 

Съвсем не.

Нерядко настават и разгорещени сблъсъци за паркиране на най-различни места - една своеобразна "война".  Не са един или два случаите, при които коли търпят щети или биват пометени на паркоместа в страната.

Горивата също постоянно поскъпват, а в последните години и ремонтите са все по-солени.

Но една от най-големите болки на нашенските шофьори - от тези на леки коли, че дори и до професионалните водачи, си остават дупките по пътищата. Мъка, продължаваща от десетилетия, обхванала като пелена пътната мрежа. От малките селца из планините, през равнините, че дори и до големите градове, в които е съсредоточена голяма част от активното население.

Запълниха дупка със стол, граждани отдават "офиса" под наем СНИМКА

Дупки на булеварди, дупки на извънградски пътища, неравности по магистрали - изнервят собствениците на нови и старички автомобили, на тези със спортни бегачки и на хората с високи джипове.

Никой не е предпазен от родните дупки, а мъката остава.

На този песимистичен фон водач не издържа и реши да сподели възмущението си.

"Кмете, омръзна ми от дупките", гласи посланието, което виждаме на задното стъкло на черничък "Сеат". Кадри от появата му из улиците на роден град добиват вирусна популярност в социалната мрежа Facebook.

Водачи споделят позицията на своя "колега", а констатацията му е болезнена актуална за най-различни точки на страната.

"Такива стикери трябва да се раздават при плащане на данък", шегува се нашенец.

"Добре измислено", отбелязва друг водач.

И докато някои се забавляват с посланието, на други не им е до смях. Особено на тези, които ремонтират предница, или са при гумаджията заради нарязана гума.

Дизайнерско! Обезопасиха дупка с гладачна маса СНИМКИ