От 12.07.2021 г. (понеделник) T MARKET Online стартира работа и в Перник Подгумер, Войнеговци и Локорско. Ще намерите ниски цени, без надценки и същите като във физическите им обекти, голямо разнообразие от над 5 000 артикула и гарантирано качество. T MARKET за пореден път доказва, че е практичният избор за всеки!

По този случай компанията е предвидила различни подаръци и изненади, а специалните оферти ще продължават и занапред. С промо код: pernik5, получавате 5лв. отстъпка чак до 31.08.2021 г. Намалението е за многократно ползване. Необходимо е само да направите вашия пазар на: https://tmarketonline.bg/ и при финализиране на поръчката да въведете кода в поле „Код за отстъпка“: pernik5.

На https://tmarketonline.bg/ ще може да откриете дневни и ежеседмични уникални оферти - само за сайта и неговите потребители. T MARKET е и един от първите хранителни магазини, които въведоха SMS известяване на клиентите при доставка. Съобщението се изпраща в момента, в който доставчикът вземе поръчката и се отправи към адреса. По този начин клиентите получават съобщение с информация точно до колко време ще пристигне тяхната поръчката.

Доставката е БЕЗПЛАТНА от 09:00 ч. до 21:30 ч., от понеделник до неделя. А ако поръчате до 17:30 ч. Вашият пазар ще пристигне още в същия ден!

От T MARKET Оnline са се погрижили да доставят и любимия ни домашен вкус – а именно тяхната кулинария собствено производство. Очакват Ви вкусни предложения, салати, супи и основни ястия с тяхната марка “Наше си е“, които се разнасят с хладилни бусове, специално оборудвани за подобен вид услуги.

Специално за летните месеци от компанията са приготвили специални барбекю предложения, които ще Ви гарантират титлата „Царят на барбекюто“. Ще намерите всичко необходимо - от висококачествени месни и рибни изкушения, през сосове и марианти за изтънчен вкус до грил принадлежности, без които не може.

Припомняме Ви, че T MARKET изпревари всички и първи от веригите магазини за продажба на дребно, пусна онлайн магазин в София по време на първото извънредно положение, още през 2020 г., а съвсем скоро след това и в Пловдив. Днес T MARKET Оnline работи още в Асеновград и Стара Загора.* Обхватът на доставки на www.tmarketonline.bg непрекъснато се разширява за максимално удобство на своите клиенти.

 T MARKET Online оперира още в:

София и околностите: Банкя, Бистрица, Божурище, Бухово, Владая, Волуяк, Герман, Голяновци, Горни и Долни Богоров, Доброславци, Гурмазово, Драгичево, Железница, Житен, Иваняне, Казичене, Кладница, Княжево, Кокаляне, Костинброд, Кремиковци, Кривина, Кубратово, Кътина, Ласка, Лозен, Мрамор, Мърчаево, Негован, гр. Нови Искър, Панчарево, Рударци, Световрачене, Чепинци;

Пловдив и околностите: гр. Асеновград, Белащица, Браниполе, Брестник, Войводиново, Катуница, кв. Коматево, Калековец, Крислово, Крумово, Куклен, Марково, Първенец, Рогош, Скутаре, Труд, Желязно, Ягодово;