Верижна катастрофа затруднява движението на АМ „Тракия“, съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“ /АПИ/.  По непотвърдена информация към 17 часа са се сблъскали три коли, движещи се в посока Бургас. Според очевидци има ранени. На мястото има линейка и полиция.

Според информация от АПИ от 17:40 часа движението е временно ограничено в активната и изпреварващата лента при км 161 в посока Бургас. Трафикът в участъка се осъществява в аварийната лента и се регулира от „Пътна полиция“.

В 15:25 часа пък беше съобщено, че движението по активната и аварийната лента при км 162 в посока Бургас е ограничено. То беше възстановено в 18:00 часа. От коментири в социалните мрежи става ясно, че камион се е блъснал в спрял тир. По данни на пътуващи е имало затиснат шофьор.

Свързани ли са случаите, или има съвпадение на мястото, към момента няма информация. От АПИ призовават шофьорите да карат с повишено внимание и съобразена скорост. 

Очаквайте подробности!

ОБНОВЕНА: По първоначална информация произшествието е между четири леки автомобила, предаде Нова. Оказва се медицинска помощ на трима души. Водачите са тествани за употреба на алкохол, отчетен е отрицателен резултат.

Снимка: Emili Ilieva, Facebook