Русенец сподели за конфликтна ситуацията на пътя.

Мъжът разказва, че е станал свидетел на камион, паркиран на тротоара пред блок на бул. "Липник" в дунавския град. Машината препречила цялато пешеходно пространство, а гражданите трябвало да преминават по платното за движение.

Джони Павлов направил забележка на шофьора на тира, който обаче реагирал "нагло и арогантно".

Павлов твърди, че  водачът заплашил, че ще отрови домашните кучета на русенеца. "Също ми беше наредено да трия, снимките защото щяло да ми се случи нещо", разказва Павлов.

Мъжът не изтрил кадритe, а споделил за случката в социалната мрежа. Където ситуацията събира вълна от недоволство, породено от проявата на водача. На снимките виждаме въпросната машина и мъжа, сочен за отговорен за проявата.

Павлов допълва, че е подал сигнал до 112, а водачът бързо се качил в машината и напуснал.

Пловдивчанин с камион се "прилепи" до блок СНИМКИ

Вижте цялата публикация на Джони Павлов:

"Здравейте на вашето внимание представям един крайнонагъл, арогантен и агресивен наш съгражданин, който най-безцеремонно си паркира тира на тротоара пред блока, в който живея аз и още над 100 семейства.

При направена от моя страна забележка получих заплахи, че ще ми бъдат отровени кучетата, с които бях на разходка и бяхме принудени да вървим по улицата ,а не по тротоара където ни е мястото...

Също ми беше наредено да трия снимките, защото щяло да ми се случи нещо. Случката се разиграва на бул. "Липник" 108, пред блок "Берое" в локалното. Ще си чакам заканите, драги ми "шафьоре". "

Туба с послание пази паркоместа СНИМКА