Убиецът на 46-годишния Николай Дракополов е избягал, разбра GlasNews.bg. Луксозното возило, в което е извършен показният разстрел, е все още на мястото на трагедията. Според информация на очевидци, която е непотвърдена, с мъжа в колата са пътували жена му и детето им.

Стрелба в София! Мъж е застрелян в главата, гъмжи от полиция СНИМКИ

Трупът на убития мъж е все още в джипа Мерцедес "G" класа. На мястото на инцидента гъмжи от полиция и линейки. На мястото на инцидента са и колите, които са били пред и зад джипа. Хората в тях са и свидетели на случилото се. Някои от тях споделиха пред наш репортер, че убиецът е бил маскиран и е избягал пеша.

Негов познат твърди, че Николай не е имал проблеми и не е получавал заплахи. В същото време разстреляният е бил разследван за автокражби и трафик на дрога. Застреляният има над 20 криминални регистрации.

Преди 2 години Николай Дракополов беше арестуван в Марбея и обвинен в кражба на кола от Коста дел Сол. Тогава той беше подведен под отговорност и за притежание на фалшиви документи и участие в организирана престъпна група. Според събраните доказателства мъжът крадял коли за различни наркобанди и бил един от най-добрите в бранша.

Българинът беше задържан, след като полицията започнала разследване по сигнали за откраднати четири луксозни автомобила от градовете Мартос, Торос и Фуенхирола.

Очаквайте подробности!