Креативни роми шокираха столичани с пореден абсурд.

Трима смелчаци натовариха на ръце "Лада" на каруца и потеглиха по неведомите пътища на столичния квартал "Дружба".

Превозването на автомобила не изглежда никак толкова лесно, колкото е забавно, защото един младеж дърпа юздите на коня, а други ти двама се налага да подпират колата на каруцата.

Къде отиват? Да минат годишен технически преглед и да си извадят екостикер, или да оставят излязлата от движение "Лада" на вторични суровини.

Голяма част от столичани се притесниха за състоянието на коня, който е принуден да дърпа големия товар в това така топло време.

"Жалко за животното, как може да го мъчат така и то в жега.... егаси и пропадналия народ само мъка, кво друго да видиш" – коментираха семейство Петкови.

"Стига сте пищели бе, това не тежи толкова, а и на коня това му е работата, а не да мяука.. .отделно от това, добре, че са тия, да ви отърват от тенекиите по улиците", отвръща им Емилия Стоянова.

"Не знам в какво обвинявате тези хора, изкарват си парите с честен труд. По хубаво ли е да крадат?", пита пък Емил Борисов.

Боян Йоцков: "Ако не беха тея тримата и Сие - рециклирането в Българшя щеше да клони към нула... Хвала на такива отговорни хора".