Собственичка на бизнес в Пловдив сигнализира за притеснителна ситуация. Жената твърди, че става въпрос за измамна схема. Тя алармира останалите предприемачи, които притежават денонощни и други подобни обекти, да внимават.

Пепира Р. разказва, че мъж, който търгува със захарни изделия, обикаля по обекти и предлага стока. Документът обаче щял да бъде донесен след 2-3 дни. После той не се появява, като потършевшите не успяват и да се свържат с него.

"Лъже с оправданието, че след 2-3 дни ще се върне, за да ви я даде, а после никакъв не се появява, а дори и не отговаря на обаждания. Обикаля с бял "Фиат" баничарка- софийска регистрация", пише Пепина.

Според жената от схемата има потърпевши. Тя публикува и кадри на сочения за извършител на деянието.

"Молбата ми е да бъдете предпазливи и да внимате с подобен тип измами! Много хора биват изиграни от подобен тип", заключава тя.

Вижте целия разказ на Пепина Р., споделен в мрежата:

Жена, останала без ток, твърди, че има злоупотреба, но каква е истината?

"Уважаеми колеги и собственици на денонощни магазини, отправям предупреждение към Вас да внимате със следния измамник. Човекът, показан на снимката, търгува със захарни изделия, които са разпечатани и разтопени. Предлага набор от близалки, за които предоставя фалшива стокова разписка.

Лъже с оправданието, че след 2-3 дни ще се върне, за да ви я даде, а после никакъв не се появява, а дори и не отговаря на обаждания. Обикаля с бял "Фиат" баничарка- софийска регистрация.

Молбата ми е да бъдете предпазливи и да внимате с подобен тип измами! Много хора биват изиграни от подобен тип."

Цената на "евтините" контейнери поскъпна - вече са по 2000 лв.

Шофьорка блъсна кола няколко пъти и потегли. Издирват я ВИДЕО