Запълнени дупки на път в Плевенско предизвикаха вълна от шеги и въпроси в мрежата. На ситуацията се натъкнал мъж, пътуващ в областта. Той споделя и снимки, на които се виждат пътни дупки, запълнени с видимо ронлива смес.

"Запълване на дупки" - Тия ****ат ли се? Или е някаква нова технология?! Че и се и плаща сигурно за това. Компетентните да са изкажат!", пише Венислав Т.

 Други граждани също недоумяват от видяното. Те смятат, че това няма да реши проблема. Разказват и за случаи, при които подобно запълване е било нетрайно. Появява се и гражданин, който твърди, че  стъклото му е било счупено от камък, хвръкнал от подобен път. Вижте някои от другите коментари:

Дупки - унищожители на гуми, дебнат шофьори в наш град СНИМКИ

"Това не е нищо! По пътя за с. Славовица бяха запълнили дупките с чакъл, сега са се изровили пак!", пише Николай Д.

"От такова запълване днес ми пукнаха предното стъкло!", твърди Любо М.

"Имам чувството, че нарочно се прави това? Явно на никой не му пука за имиджа ни пред света и се борим за възможно най-малоумна нация", смята Стефан Й.

Към момента дали "кръпките" по пътя са дело на работници, или са били запълнени от инициативни граждани няма. Припомняме, че преди е имало случаи на хора, които решават да поемат нещата в свои ръце, като сами запълнят дупки край домовете си.

 

Бай Георги цял ден запълва дупки сам СНИМКИ

Млад софиянец запълва дупки около блока си в "Люлин" (СНИМКИ)