Фирми от различни краища на България се включиха в първото изложение „Натурално BG“, което се провежда днес в комплекс „Седем поколения“ в село Мечка.

Продуктите и услугите с, които ще могат да се запознаят посетителите, са от хранително-вкусовата промишленост, биоземеделието, винарството.

„Идеята е да съберем едни от най-добрите фирми в България, които да покажат на нашите посетители и гости своята продукция, да си поговорят с тях за бъдещо партньорство и бизнес отношения. Имаме фирми от няколко различни сфери – биоядки, биоторове, винарски изби, хотели и спа центрове, както и преработвателни предприятия. Тенденцията в световен мащаб – всички вече предпочитат органична храна, биохрана, това е бъдещето. Така смятаме също аз и моите колети от екипа. Надявам се изложението да се превърне в една традиция и догодина да стане много по-мащабно събитие“, сподели организаторът Ивайло Илиев.

По време на „Натурално BG“ гостите имат възможност да разгледат и част от ретро автомобилите, които ще вземат участие в ретропарада на Русе на 22 юни.