Колоритна и ръсеща сексапил беше манекенката Зорница Линдарева при двете си участия във „ВИП Брадър”. Днес тя е все така красива и чаровна, но е и доста по-различна – имиджът й е на елегантна бизнес дама. 

Популярната моделка и риалити звезда си дава сметка за всички грешки, които е допуснала в миналото, и се стреми да не ги повтаря. „Поглеждайки назад във времето, осъзнавам, че съм била изключително глупава и посредствена”, сподели ни тя в интервю за "Уикенд" в навечерието на 36-ия й рожден ден.

- Има ли мъж до вас в момента? Ако да, от колко време сте заедно?
- Истината е, че никога не съм оставала сама. Но и почти никога медиите не са нацелвали кой е човекът до мен. Все ме свързват с някакви известни, популярни мъже, просто защото си пускаме снимки, на които сме заедно. Досега много, много рядко се е случвало да публикувам общ кадър с този, с когото съм. Винаги си остава тайна с кого съм. Ако някой ми предложи брак и реша да се омъжа, ще го обявя. На този етап обаче не смятам, че трябва да разкривам кой е мъжът до мен. От близо година сме заедно. Не е семеен и не е публична личност.

- Мъжът до вас Станимир Гъмов ли е?
- Не (смее се), не сме двойка с Гъмов. Дори ми стана страшно неприятно, когато прочетох, че, видите ли, ме било срам от него. Супер много го уважавам като актьор. Забавен и изключително интелигентен човек е, приятен и готин.

- Имахте връзка с турски предприемач и се говореше, че сте възнамерявала заради него да смените религията си… Доволна ли сте, че не прибягнахте до тази крайна мярка и се останахте християнка?
- Разделихме се много отдавна. Стара история... За никого не е тайна, че не съм с особени успехи в любовта. На 36 години съм, а още нямам брак и деца. Има сякаш някаква фаталност в мен, отношенията ми с мъжете не вървят с лекота. Все нещо се случва… Оф, много е сложно. Не знам... Колкото до вярата ми, не съм се замисляла да си я сменям. Но ако трябва да бъда честна празнувам и мюсюлманските, и католическите, и православните празници. Уважавам всички религии. Преди дни поздравих Албена Вулева за Рамадан. За мен да уважаваш и познаваш религиите е форма на интелект. Не е окей да отхвърляш другите.

- Преди време се говореше, че имате връзка и с фолк певеца Константин, а след това, че сте интимна и с рапъра Dee…
- (Смее се.) Те са ми приятели, много са готини и талантливи. Обичам ги, но никога не съм имала интимни отношения с тях.

- С напредване на годините съжалявате ли за връзките ви с женени мъже?
- Връщайки се назад във времето, си давам сметка, че съм била изключително глупава. Гледайки се в стари предавания, се намирам за много посредствена, откривам си грешки, които съм допуснала. Защо така публично и декларативно е трябвало да се изказвам?! Колкото до връзките с женени мъже, те не са табу за мен. Не съм от консервативния тип хора, не мога да кажа край, забранено ми е да съм с някой, само защото той е семеен. Лицемерно ще е да заявя подобно нещо. Нека сме реалисти - ако съм на 18 години, ще ме ухажват необвързани. Но съм на два пъти по толкова и сега около мен са кой разведен, кой нещо друго… 

- Впечатлявате ли се от луксозни коли и маркови вещи? Одобрявате ли човекът до вас да ви глези със скъпи подаръци?
- Кифленско е да си признаеш, че държиш на тези неща. Ако ли пък кажеш, че не те интересуват, ще излъжеш. Лично аз харесвам лукса, естет човек съм. Няма какво да крия - допадат ми мъжете, които имат уменията да изкарват пари. Това - да можеш да печелиш, е свързано с интелект и начин на мислене.

- Колко е продължавала най-кратката ви връзка? А най-дългата?
- Не мога да отговоря, защото сега предишните връзки ми се струват една тотална бутафория. В навечерието на рождения си ден си давам сметка, че всичко е било толкова преходно, че не е донесло във времето някаква стойност. Много неудовлетворяващо за съжаление е миналото.

- Приключихте ли с демонстрациите на сексапил, с голите снимки?
- Преди години обичах да ходя по-секси облечена, а съм се снимала и гола. Гледам старите фотографии сега и си казвам, че е било много страшно положението. За съжаление тези кадри все още циркулират в общественото пространство, тиражират се в медиите. Понастоящем в реалния живот винаги съм с риза, елегантна. По принцип харесвам голотата и естетиката на хубавото женско тяло. Против съм неадекватното показване на формите.

- Вече може ли да се каже, че напълно сте преодоляла анорексията?
- Надявам се, че да. Преди време бях на гости при баба и попаднах на снимка, на която съм на 20 години - с руса коса, огромни бузи и 70 килограма. И си дадох сметка какъв дълъг път съм извървяла. Хората винаги казват, че са оставили проблемите зад гърба си, но никога не се знае... Опитвам се сега да водя здравословен живот. Занимавам се с диетична храна, имаме линия за това.

- Консумирате ли алкохол? Ако да, прекалявате ли понякога?
- Не, консумирам максимум по две чаши шампанско и то много рядко. Не съм фен на прекаляването с алкохол. Два пъти съм се напивала през живота си. Единият случай беше във „ВИП Брадър” – тогава пресуших 4 чаши червено вино в съчетание с някакви хапчета. Прилоша ми, дори припаднах.

- Имате ли още ангажименти като манекенка?
- На 36 съм, не се случват често ревюта. Помагам на семейството ми в бизнеса.

- Докъде стигнахте с второто си висше образование?
- Първото ми висше е финанси. Второто е психология - завърших семестриално, но не съм написала още дипломната си работа. Майка ми само ми се сърди, че не съм го изкарала докрай, но ще дойде и този момент.

- Докато се уговаряхме за интервюто, казахте, че сте имала проблем с ваши съседи заради кучетата им. Притесняват ли ви животните?
- Съседите ми имат две кучета, които вият зловещо. Плашат ме - все едно съм в някаква джунгла. Не намирам за адекватно хора и животни да са на едно място.