Овен

Не толкова светъл ден за семейното огнище. Не забравяйте, че семейството не е да имате едни и същи мнения, а да знаете разликите и да ги приемате щастливо с необходимото уважение.

Денят не е подходящ за вземане на важни решения свързани с кариерата ви. Ако нещо не е предварително обмислено и планирано, по-добре го отложете.

Днес трябва да останете внимателни в разходите си, тъй като ще бъдете склонни да купувате неща, които не ви трябват. Вашите нужди могат да стимулират вашите покупки през следващите дни.

Телец

Любовта и свободата вървят заедно. Отделете малко време, за да осъзнаете истинските си чувства и да вземете решение разумно, тъй като любовта е това, което надживява всичко.

Очаква ви голямо предизвикателство на работното място днес. Вероятно, ще сте апатични и няма да сте в добро настроение. Това може да доведе до лоши резултати. Затова отложете основните си работни ангажименти за друг ден.

Днес, може да бъдете изкушени от финансова схема за бързо забогатяване. Уверете се, че сте проверили всички факти, преди да преминете към сключване на финансова сделка.

Близнаци

Важното е количеството любов, което споделяте. Така че, не забравяйте да бъдете нежни и грижовни към семейството си. Обсипете ги с любов, тъй като това, което даваме, се връща в изобилие. 

Ден на решенията и положителните постижения. Очаквайте  добри новини, свързани с управлението на трудовата ви дейност, които ще се отразят положително във вашия работен  сектор.

Инвестициите направени „вчера“, ще могат да се реализират днес като добра финансова реколта. Това е един от най-добрите дни  за вашият бизнес.

Рак

Понякога старото може да изглежда отново ново – поне за вас. Това е нещо, което може да отвори нов път към щастието и удовлетворението. Не бъдете скептични. Може да ви се струва тъмно навсякъде и, че листата да окапват, но не губете надежда.

Някои от вас ще бъдат затрупани с работа през този ден. Вероятни са проблеми в местоработата. Прибързаните решения не са за препоръчване.

Звездите съветват да не влагате парите си в колективни договори или бизнес партньорства. Опасността да бъдете заблудени е много голяма. Търговците ще имат добра печалба днес.

Лъв

Ако имате семейни спорове, се съсредоточете върху разрешаването им, а не върху увеличаването на перипетиите. Проблемите могат да станат непоносими в зависимост от вашето настроение.

Ще имате шанс да постигнете големи резултати в работен план. Препоръчително е да продължите да работите върху стар - изоставащ работен проект.

 Този ден не е подходящ за подписване на документи, договори, сделки и прочие. По-добре отложете преговорите, за да се избегнат евентуалните загуби.

Дева

Дайте пространство на половинките си, от което се нуждаят, за да асимилират мислите си, не насилвайте нещата. Задълбочете връзките си, като покажете доверие и вяра в тях. И ще почувствате как любовта се възражда отново.

Намирането на споразумение или постигане на съгласие в определени работни ситуации ще бъде от съществено значение. Така ще откриете своето собствено измерение и независимост. Работете точно върху това!

 Денят е благоприятен за покупки на движимо и недвижимо имущество. Може би, ще има известно напрежение, което ще бъде в рамките на нормалните стойности.

Везни

Време е да получите любовта, която давате. Ако искате партньорът ви да поеме отговорностите с вас, започнете с честност. Кажете „да“ на прекарването на времето заедно и не разговаряйте с призраците от миналото.

Преминавате през доста сложен период и запазването на спокойствие няма да бъде лесно. През този ден като че ли няма да имате алтернатива, ако сте изпаднали в работен стрес или депресия.

Бизнес плановете за сериозни парични вложения, вероятно ще бъдат провалени - затова изчакайте. За сметка на това, този ден е благоприятен за предварителни уговорки за евентуална  покупка на  жилище.

Скорпион

Преминаването от любов към война е това, с което може да се сблъскате днес. Не се опитвайте да съпоставите грубите думи с вашите. Опитайте се да бъдете дипломати отколкото прокурори. Изхвърлете старите начини на общуване един към  друг.

Въображение и вдъхновение няма да ви липсват днес, но ще трябва да въведете ред в хаоса и да подберете най-добрите си хрумвания, които да реализирате в работата си.

Може би ще се наложи, да си направите много добре сметката за бюджета определен за този ден. Организирайте се, активирайки логичната си мисъл, за да анализирате приходите и разходите.

Стрелец

Изцелението е вътрешно пътуване. Свободата е вашата сърцевина и ядрото е вашата свобода. Отговорите, които търсите, се крият в самоизследването. Вярвайте в интуицията си и се доверявайте на решенията си.

Може би, ще възникнат някои предизвикателства, с които ще се справите твърде лесно. Като цяло един нормален работен ден, много труд, усърдие и успехи.

Очертава се този ден да бъде благоприятен във финансов план. Вероятно, ще имате готовност да се справите във всяко едно отношение с инвестиции или покупки.

Козирог

Вие сте обожавани заради вашата надеждност и сте известни с това, че носите страхотни подаръци в живота на любимите. Помнете, че решителността е най-голямата ви сила, която може да ви накара да постигнете всичко, за което се замислите.

Днес, ще сте склонни да отхвърлите всеки един даден ви съвет, за да опитате нова стратегия в работата ви. Твърдо ще вярвате в убежденията си, дори да не се окажат работещи.

Не си губете времето днес, да оправяте последиците от неразумни нерешения на някой ваш близък. Фокусирайте се върху собствените си финансови цели.

Водолей

Доверете се на преценката и опита си, което може да ви помогне да отделите житото от плявата. Направете лоялността, страстта и решителността ваши суперсили за деня. Изключете шумовете наоколо и оставете вашите космически вибрации да водят пътя напред.

Днес, ще успеете да се промъкнете на място, където са събрани много влиятелни хора и бизнесмени. Ще придобиете ценен опит, който да ви тласне нагоре в кариерното ви развитие.

Нещата с финансите не изглеждат много добре днес, тъй като печалбите ви ще са почти минимални. Отбягвайте темата за пари днес и не обсъждайте проблемите си с други хора.

Риби

Грешките, направени в миналото, могат да бъдат поправени, не бъдете критични към себе си и бъдете по-гъвкави. Енергийният цикъл ще ви донесе така необходимата стабилност към края ва деня.

Очертава се ден през който може да заблести професионалната ви опитност. Това, което очаквате ще се случи на работното ви място. Ще очаровате колегите си с вашето остроумие.

Това, което сте научили от хората около вас е да не приемате финансовото си състояние за даденост. Избягвайте показните покупки и марковите дрехи и аксесоари днес.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.