Овен

Многото дребни неприятности, с които се сблъсквате, така или иначе няма да ви накарат да се почувствате по-добре. Заемете положително и спокойно отношение. Ако упорито се придържате към възгледите си, конфликтите ще ескалират и грешките ви няма да бъдат толкова бързо простени. Привлечете някои ваши колеги към екипна работата и разпределете задълженията, така че всички да сработите като една машина. Време е да се насладите на плодовете на вашият труд. Това да се грижите за другите е нещо естествено за вас, но сега е дошъл моментът и да се погрижите за себе си. Наградете се с нещо, което отдавна искате.

Телец

Ще трябва да се примирите с неприятности в личния си живот, като многократно ще ви се иска да вземете отношение към неудобни конфликти. Може да се вземат някои решения, които да ви причинят голяма болка. Опитайте се да видите тази фаза като шанс за вътрешен растеж. Ако си имате работеща схема, която ви помага да се справяте със служебните ви задължения, то си продължете по вашият начин, без да се влияете от мнението на другите. Не влизайте в конфликти с колегите си и подминете подмятанията и коментарите. Не помрачавайте щастието си в непрестанно смятане и сравняване на приходи и разходи с предходни месеци.

Близнаци

Ще бъдете в щастливата позиция във вашата връзка не само да мечтаете, но и действително активно да я изживявате. Не виждате никакви ограничения, докато правите това. Желанията се изпълняват и ако от време на време мислите за безкрайната история, трябва да се предадете на очарованието! Благоприятен ден в сектор работа за вас. Ако вече сте сключили бизнес договор, постарайте се да вмъкнете допълнителна клауза, чрез която да се презастраховате. Денят е добър за сделки, вероятно ще купувате или продавате импулсивно.

Рак

Трябва да се изправите пред вътрешно изпитание на силата, постоянно притиснати от проблемите на други хора. Те може дори да наранят чувствата ви или да ви разстроят. Вземете конструктивен подход към тази трудна ситуация, като я видите като възможност да укрепите собствената си позиция и да излезете от спора с по-голямо самочувствие. Никога не се съмнявате в способностите си, дори ако не винаги разполагате с правилния отговор веднага. Проблемите, с които се сблъсквате, са по-сложни и взискателни от обикновено. Днешното съзвездие може да има неочаквани пречки, нарушавайки най-добре начертаните планове или показвайки недостатъците на финансовите проекти, които сте смятали за ясни.

Лъв

Неконтролируемата ви енергия ви създава големи проблеми. Вие сте в състояние на вътрешен смут и ви е трудно да запазите спокойствие. Вашите приятели и роднини намират поведението ви за напълно непредвидимо. Стремежът ви към успех в работата ви, ще очарова колегите и шефовете ви.  Със сигурност не е време за рискови покупки и инвестиции, така че по-добре се опитайте да спестите максимално много пари за по-кризисни и трудни дни. Лишете се от всичко излишно, което обикновено купувате.

Дева

Отношенията с приятелите и семейството са много положителни. Атмосферата е пълна с откритост и жажда за живот. Време е да споделите доброто си настроение с възможно най-много хора. Без подкрепата на вашите колеги днес, трудно ще поемате рискове и ще взимате бързи решения в момент на напрежение от страна на клиенти и бизнес партньори. Днес, може да е наложително да си изработите цялостен план за погасяване на вашите дългове и кредити. Първо отделяйте дължимата сума и след това разполагайте с останалата част от парите си.

Везни

В личния си живот се чувствате като че ли вървите през минно поле - едно грешно движение и ще има експлозия. Това наистина ще ви постави на изпитание. Очаква ви дълъг и уморителен ден. Множеството документация, която трябва да проверите и обработите, вероятно ще ви изтощи цялата налична енергия. Предишните ви инвестиции ще доведат до добра възвръщаемост, облекчавайки финансовата ви тежест. Трябва обаче да се въздържате да инвестирате парите си в множество места.

Скорпион

Поради високите си енергийни нива, вие с удоволствие се подчинявате, но внимавайте да не давате твърде много от себе си. Може да страдате от прегаряне и да загубите интерес към другите. Добре е да помолите другите да върнат услугата. Възможно е да сте доста критични към екипа, с който сте работили заедно, тъй като сте перфекционисти, когато става въпрос за работа. Финансите ви ще останат стабилни и скоро ще спечелите още повече пари. Инвестициите, които ще правите през този ден, вероятно ще ви донесат много добри печалби.

Стрелец

Семейството и приятелите се чувстват особено привлечени от вас и ви обръщат голямо внимание. Ако сте възнамерявали да подновите стари приятелства или да разрешите спор, но не сте знаели как да го направите, сега е най-добрият момент да загърбите опасенията си и да продължите напред. Бъдете особено внимателни на работното си място, очертават се сериозни проблеми. Навярно този ден се очертава да бъде доста напрегнат. Разходите ви вероятно ще се увеличат днес, тъй като може да похарчите огромна сума за забавление. Очаквайте внезапен приток от средства, които ще облекчат финансовата ви тежест.

Козирог

Радвате се на хармонични отношения със семейството и приятелите. Отделете време за общи занимания - те ще ви доставят голямо удоволствие. Случаи като този ви позволяват да видите какъв човек сте и ролята, която играете сред семейството и приятелите. Днес може някой от вашите подчинени да ви раздразни със своето поведение. Бъдете ясни и категорични, давайки знак, че никой не е по-голям от фирмената политика. Може би, някои от вас доста са се охарчили и ще ви се иска бързо да си набавите средства. Опитайте се да се въздържите днес, изчакайте няколко дни, докато се нормализират нещата.

Водолей

Съживете отношенията, които са остарели, и дайте пълна воля на творчеството си. Ако преследвате целите си по уверен начин, други ще се присъединят към вас и ще очакват с нетърпение да прекарат интересни времена с вас. Днес е моментът да се докажете като чудесен служител, преди други хора да се намесят и да ви попречат. Следвайте инерцията от чудесните резултати в работата ви от предходните дни. Времето е чудесно за купуване и инвестиране в недвижими имоти. Ще имате успех в продажбите и ако се движите в този сектор, ще увеличите доходите си.

Риби

Отношенията с приятелския ви кръг ще се заздравят. Противоположните гледни точки могат лесно да бъдат съгласувани и вие сте в състояние да създадете открита, толерантна атмосфера. Взаимното доверие, което споделяте, ще се увеличи и другите хора ще се чувстват спокойни с вас. Възможно е повишение на работната ви позиция. Може да се наложи да поемете важни отговорности в кариерата. Денят ви гарантира финансова стабилност, може да помислите за някои големи покупки. Това може да бъде покупка на имот или покупки на така мечтаните артикули за дома.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.