Овен

Очаквайте вашият любим да бъде покорен и силен, доверчив и критичен, нежно любящ и див. Въпреки това трябва да направите крачка назад и да се заемете със себеотражението, в противен случай връзката ви може да претърпи сериозен удар. Очаквайте временни неуспехи на работното място, които може да предизвикат безпокойство през целият работен ден. Бъдете балансирани, каквото и да се случи. През този ден, не е изключено да си закупите или подмените вашето превозното средство. Препоръчително е преди това да преразгледате бюджета си.

Телец

Озарeте ежедневието си с малки изненади един за друг. По този начин в момента изграждате солидна основа за връзката си, която може да се укрепи допълнително в бъдеще. Винаги помнете, че вашият партньор оценява малките комплименти толкова, колкото и вие. Въоръжете се с упоритост и търпение на работното си място  днес. Така ще затвърдите своите позиции като продуктивни и старателни професионалисти, а това определено ще бъде забелязано. Може да получите неочаквани финанси през този ден. Това може да е временен приток на пари като бонус по време на работа, който ще получите във вид на допълнително заплащане.

Близнаци

Днес е идеалният ден за решаване на отдавна закъснели проблеми и за поставяне на ново начало. Бъдете откровени и говорете за вашите общи желания и идеи! Ще видите, че връзката на сърцата ви е по-тясна, отколкото сте предполагали. Вероятно ще се наложи да говорите в прав текст, за да не ви разберат колеги и подчинени погрешно. Днешният ден е изключително обещаващ за важни нови придобивки. Имате правилните инстинкти за добра оферта. Инвестирайте изгодно всички излишни пари. Нещата ще вървят гладко и вие със сигурност ще намерите правилния път към най-печелившата сделка.

Рак

Трябва да се насладите на тази спокойна заедност, която няма да бъде нарушена от никого! Ще имате тихата, нежна любяща грижа, която хвърля върху вас магическото заклинание на любовта и която оставя дълбоко впечатление във вас всяка секунда и минута. Обърнете внимание, че е важно не само какво говорите вие, а да се вслушвате в това, което другите ви казват. Това не означава, че трябва да приемете чуждите възгледи веднага, а просто да изслушате други гледни точки. Най-после планетите ще са в благоприятно разположение по отношение на комуникацията ви с колеги, шефове и клиенти. Всичко, което до сега ви е създавало притеснения, сега вече ще бъде изяснено.

Лъв

Връзката ви е изправена пред промяна. Време е най-накрая да разрешите дълготрайните недоразумения и да загърбите всички стари спорове. Вероятно в този процес вълнението във връзката ви ще се разпали отново и вместо това ще изживеете много приятно време заедно. След обстоен преглед и анализ на всичко свършено до сега, вече ще можете спокойно да се заемете с новите проекти, които ви очакват. Бъдете уверени в това, което правите и не се съмнявайте в успеха си. Опитайте се да не се съсредоточавате само върху големите разходи на ежемесечна база, а обърнете внимание и на малките такива, които карат парите ви да се топят ден след ден.

Дева

Личните отношения не винаги вървят по план. Турбулентни ситуации изникват отново и отново, изискващи цялата ви енергия. По-малките спорове и конфликти изглеждат предварително програмирани. Запазете спокойствие и се справете с този смут. С малко повече усилия и упоритост, и всичко ще си дойде на мястото. Звездите ще ви подкрепят да не спирате да се стремите към високи постижения и да не се примирявате с малкото. Подгответе се да похарчите парични средства за семейството и близките ви приятели през този ден. Денят е добър за всякакви финансови действия, купувайте без да се притеснявате.

Везни

За щастие звездите са ви оборудвали с много чувствителност, така че да не срещате проблеми, когато изправяте партньора си пред вашите желания. Но също така бъдете отворени към техните нужди. Възможно е да ви изпратят по работа на няколко места близки до работното ви място. Днес, може да ви се наложи да работите два пъти повече и да харчите наполовина по-малко, само и само да се задържите на повърхността и да не влизате в заеми. Всичко, което зависи от вас, ще бъде спазено, но няма да е никак лесно.

 Скорпион

Може да ви се прииска да се обадите на стар приятел, времето е идеално за съживяване и укрепване на стари връзки. Това ще ви улесни в създаването на нови контакти и може би дори приятелства за цял живот. Колегите желаят да се възползват от съветите ви относно определени проекти, към които сте проявили специален интерес. Останете достъпни, тогава ще бъдете оценени, всяка помощ, която можете да предоставите, вероятно ще се брои във ваша полза, когато имате нужда от помощ от други по-късно. Звездите са благосклонни към вас. Продължете с това ниво на активност, защото имате правилния инстинкт за печеливши бизнес инвестиции. Преговорите за правилните инвестиции се водят добросъвестно и са насочени. Ако не се стремите твърде високо, ще ви бъдат отворени много възможности.

Стрелец

Гледайте спокойно на живота и оставете проблемите на заден план. Насладете се на съживяването на стари контакти и потъването в носталгия. Условията са идеални, тъй като ще получите много доверие и обич. Може да си мислите, че кариерата ви ще пострада, заради една допусната грешка, но всъщност няма да е толкова фатално, колкото очаквате. Ще натрупате опит, за да се справяте по-добре в следващи подобни ситуации.  Мнозина от вас ще почувстват, че им е необходима повече енергия, за да се справят с финансовите проблеми, които могат да възникнат. Така, че просто бъдете търпеливи.

 Козирог

Понякога сте склонни да проявявате неоснователна ревност, което лесно може да разруши доста голяма част от доверието. В дискусиите трябва да останете хладнокръвни и да помислите дали поводът изобщо оправдава гнева ви. Много е вероятно днес да бъдете изпратени да свършите в друг офис определен ангажимент. Няма да можете да откажете, така че планирайте деня си според това, че ви чака. Днес парите ще дойдат при вас с лекота, без много усилия от ваша страна. Харчете ги разумно, тъй като лесно спечелените пари бързо се харчат, без много обмисляне и плануване.

 Водолей

Днес е идеалното време за решаване на отдавна закъснели проблеми и за поставяне на ново начало. Бъдете смели и говорете за вашите общи желания и идеи. Постарайте се да сте максимално фокусирани върху работата си, тъй като ще има доста разсейващи фактори, които може да се отразят негативно на работният процес. Звездите днес ще са на ваша страна, за да постигнете финансовите цели, които сте си поставили. Определено ще сте много развълнувани от постигнатото.

 Риби

Вероятно днес можете да се сблъскате със силата на песимизма. Може би ще проявите ленивост относно домашните ангажименти, излизане на вън с приятели или да отложите важна среща. Ще имате редица нови перспективи за кариера. Отделете време да ги обмислите внимателно. Използвайте инстинктите си, за да осъществите проект, към който се чувствате позитивно и желаете да развивате, такъв, който ви помага да постигнете траен напредък. Ще се справите добре, ако подхождате предпазливо към финансовите въпроси и не сте разточителни. Бъдете скромни в нуждите си и се задоволявайте с малки печалби, защото това ще ви позволи да купите нещо, което винаги сте искали доста скоро.

 *Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели  от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.