Овен

Влюбените ще трябва да подходят с повече предвидливост през този ден, тъй като ситуацията, която се задава, може да дестабилизира отношенията или да се стигне до нежелани последствия. Бъдете прагматични през този ден. Планетите ви препоръчват да избягвате всякакъв вид за придобиване на пари, чрез каквито и да е било игри на късмета.

Телец

През този ден може да се редуват малки моменти на отчаяние, но ще трябва да поддържате живия си дух за романтичност, за да можете да се възползвате от него в точния момент, когато най-накрая ще можете да си върнете така желаната от вас любов. Във финансов аспект, Меркурий ще бъде на ваша страна и нещата ще бъдат най-вече стабилни. Можете да увеличите или намалите печалбите, в зависимост от вашите рискови парични атракции.

Близнаци

Двойките ще вземат решения, които са по-подходящи за настоящото състояние на връзката им, но това не трябва да води до отмяна на вече дадените обещания. Ще имате време за възобновяване на идеи, които не са могли до днес да видят светлината. Уверете се, че финансовите решения, които взимате, ще се окажат най-доброто за вас в дългосрочен план и си заслужават вложените средства. Със сигурност ще откриете перфектната комбинация от минимум усилия и максимум печалба.

Рак

Днес следва да си припомните за онези хора, роднини или приятели, които са ви подали топлата си длан за подкрепа. Затова се опитайте да спестите малко време, за да прекарате с тези, които наистина имат значение за вас. Днес няма да се справяте добре във финансовия сектор, затова бъдете внимателни, за да не понесете загуби. Някои хора ще се опитат да ви подведат.

Лъв

Самотните ще донесат много радост в живота на някого, дори и само с тяхното присъствие. Това може да развие първо възхищение и след това още по-голямо желание за прочувствена любов. Очаквайте покачване на финансите през този ден. Вероятно, това ще закрепи материалното ви състояние. Ако възнамерявате да инвестирате или купувате днес, очаквайте сравнително добри резултати.

Дева

Можете да вземете някои по-предизвикателни решения, но все пак трябва да изчакате известно време, преди да можете да ги приложите. Ще имате много храна за размисъл, върху която да се спрете, за да укрепите взаимоотношенията си. Има вероятност някой да ви примами с доходоносни предложения. Тези изкушения ще доведат само до финансови загуби.

Везни

Неангажираните ще бъдат по-свободни да изразяват чувствата си днес, дори да се възползват от факта, че няма да е необходимо да се срещат лично с ухажорите. Обажданията ще са достатъчни, което ще опрости романтичния диалог. Това, което днес ще ви помогне да прекарате денят си добре ще е оптимистичният ви поглед към нещата. Влиянието на планетите ще ви помогне да изразите себе си по нов позитивен начин.

Скорпион

Повечето от семейните двойки може да не харесват някои идеи на партньора си, просто защото биха искали повече независимост. Нормално е да има такива моменти, във всяка връзка ги има, разбира се. Важното е да ги преодолеете с решителност. Не се надявайте на някакъв голям късмет днес. Всичко ще зависи от вашите усилия и способността ви да довеждате нещата до край. В противен случай, всичко ще върви наопаки.

Стрелец

Вероятно прекарвате дните си, като предоставяте щастие на другите, но днес трябва да помислите и за себе си, и за бъдещето си, защото остават твърде много неща недовършени и чувствата ви са на път да избухнат. Днес е време за пари, следвайте инстинктите си, независимо дали става въпрос за лични финанси или проблеми свързани с инвестициите на бизнес партньори, с които сте свързани.

Козирог

Мнозина от брачните двойки ще бъдат изправени пред изпитание този ден. Необходимо да можете да преодолеете всякакъв вид затруднения, да разберете как да излезете по-силни и решителни. Бъдещето не винаги е непознато, все пак. Може би, този ден ще се превърне в хазартна игра за вас и то такава игра, в която късметът няма да бъде на ваша страна. Най-добре загърбете залаганията си, отлагайки  ги за други по-благодатни дни.

Водолей

Повечето от двойките ще постигнат страхотни резултати, но само ако покажат най-истинската и най-искрената си страна. Стига с корекциите и малките невинни лъжи. В противен случай няма да има мотив дори докосване. Може би ще имате по - малко разходи, но в същото време доходите ви ще са лишени от тенденцията за покачване. Проявете разум, за да възстановите тази финансова ситуация.

Риби

Влюбените ще могат да добавят повече чар във връзката си. Необвързаните могат да изживеят нов романс. Днес е потребно да внесете магия в романтиката. Съвместното вземане на решения ще бъде ключът към щастието във връзката ви. Очертава се интересно време във финансов план. Това не само поражда много нови начини за придобиване на пари, но и ви насърчава да мислите за своите финанси занапред.

 *Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.