Овен

Чувствате се напрегнати, внимавайте да не реагирате прекалено на ситуации или може да съжалявате за излияния от този вид. Борите се да контролирате емоциите си, помнете, че никой не се опитва умишлено да ви лази по нервите. Подарете си време за тих престой веднага щом можете, за да ви помогне да преминете през тази временна фаза.

Телец

Ще бъде трудно да общувате с хората днес. Реагирате прекалено много на най-малките неща и се чувствате напълно неразбрани. Би било добре да направите крачка назад, да изчистите мислите си и да започнете да подхождате към споровете по по-спокоен начин.

Близнаци

Спокойни и приказливи, вие насочвате вниманието си към подобряване на взаимоотношенията ви. Лесно е да намалите всяко напрежение, натрупано преди това между вас, с тих, искрен разговор, който успокоява засегнатите хора, те разбират значителния натиск, под който сте били подложени, и в резултат на това чувствата ви се задълбочават и стават по-приятни и забавни.

Рак

Приемете всякакви неуспехи, които се случват. Доверието, което имате в близките си хора, е намаляло и следователно не сте в настроение да бъдете толкова открити с всички, както обикновено. Необходима е повече сдържаност в дейностите ви. Отделете необходимото време, за да разберете какво точно се случва.

Лъв

Личните отношения не винаги вървят по план. Турбулентни ситуации ще изникват отново и отново, изискващи цялата ви енергия. По-малките спорове и конфликти изглеждат предварително програмирани. Запазете спокойствие и се справете с този смут по спокоен начин.

Дева

Особено чувствителни и чувстващи, че знаете точно какво искате, яснотата на вашето емоционално състояние ви помага да внесете рационалност в съществуващите си взаимоотношения. Укрепете онези, които искате да поддържате, и се отделете веднъж завинаги от тези, които не работят за вас.

Везни

Ще трябва да се примирите с неприятности в личния си живот, като многократно ще ви се иска да вземете отношение към неудобни конфликти. Може да се вземат някои решения, които да ви причинят голяма болка. Опитайте се да видите тази фаза като шанс за вътрешен растеж. Ако намерите правилния начин да правите нещата, ще имате успех.

Скорпион

Очертава се напрежение в любовта. В най-близките ви отношения възникват някои напрежения. Опитайте се да избягвате да прекарвате твърде много време с партньора си, тъй като това може да доведе до доста сериозни различия в мненията между вас. Оставете един на друг достатъчно пространство, за да се погрижите за личните си интереси.

Стрелец

Радвате се на хармонични отношения със семейството и приятелите. Отделете време за общи занимания – те ще ви доставят голямо удоволствие. Случаи като този ви позволяват да видите какъв човек сте и ролята, която играете сред семейството и приятелите.

Козирог

По отношение на връзката, звездите сочат към ново начало за вас. От една страна това може да означава, че в живота ви ще навлезе нов човек, който тотално ще ви омагьоса. От друга страна, това може да означава, че връзката ви ще претърпи неочакван обрат. Възможно е да опознаете напълно нова страна на партньора си и да възродите страстта във връзката си.

Водолей

Използването на вашето умение за импровизация е изпитание, тъй като правите неочаквани промени в плановете, които вече сте задействали и сега може да се наложи да отхвърлите напълно. Бъдете търпеливи, вижте това като възможност да покажете колко гъвкави можете да бъдете.

Риби

Трябва да се дистанцирате от всяко враждебно или необмислено поведение, за да преосмислите най-добрия си подход за противодействие на настроението си, особено ако имате важни проблеми за уреждане. Може да се чувствате сами и отдалечени от другите, ако решите нещата по-късно в подходящ момент, тъй като това е само временно чувство.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели от астрологичния психолог и езотеричен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.