Овен

Всички погледи ще бъдат насочени към вас през този ден, така че бъдете готови, как ще се представите на масата. Работили сте усилено и напълно си заслужавате празника. Не се отказвайте от идеите си, защото си заслужават. Оформя се особен късмет за желанията ви, така че може да бъдете доволни. Така или иначе ще си прекарате щастливо.

Телец

Шансовете за сбъдване ще бъдат толкова много, колкото светлините по целия свят. Вие ще бъдете изключително духовно променени и това ще се отрази като благодат за семейството и всичките ви приятели. Не спирайте да мечтаете за бъдещето, защото вие сте нишката, която ще се свърже с настоящия национален празник.

Близнаци

Времето, прекарано с децата, ще ви зареди с енергия и ще запали вашата собствена детска природа за празнична игра. Новите спортове и хобита, както и новите интереси ще ви държат ангажирани. Това е специално време за посрещане на приятели и роднини в семейството ви. С настъпването на този светъл празничен ден ще почувствате душата и сърцето са слети в едно цяло.

Рак

Освободете се от негативизма и пуснете духът си да празнува днес. Много от проблемите ще останат на заден план през празника на освобождението и вие ще бъдете като едно с цялата Вселена. Празничната трапеза, споделена с любимите ви хора ще ви носят радост и надежда, гордостта и българщината ще се леят в изобилие през трети март.

Лъв

През този празничен ден може да не се чувствате такива каквито сте били преди. Това не означава непременно, че през самият трети март ще се чувствате скептично, а напротив. Каквото и да се случи не се чувствайте подтиснати и направете всичко възможно да се изявите празнично, за да отговорите на очакванията на всички останали.

Дева

Днес ще бъдете заобиколени от приятели и близки на празничната маса. Вдъхновението ви ще допълни празничната еуфория и ще изпълни сърцата на любимите ви хора. Ще отпразнувате едно събитие, което ви дава предимство на определени ценности и нагласи, за да се почувствате като достойни български граждани.

Везни

Семейните ви отношения ще бъдат на преден план в съзнанието ви през целият трети март. Може би е време да запечатате този празничен миг с целувка към любим човек, да сключите ангажимент с бизнес партньор или просто да задълбочите междуличностните си връзки. Истинската сделка е заделянето на качествено време за другите през този празник.

Скорпион

Това, което ще ви бъде поднесено на празничната маса е преди всичко много мир и спокойствие. Определено ще трябва да дадете нещо повече от себе си за вашите близки -свобода. Свободата не е само определение. Тя е ценност, богатство, но и качество. Качеството да бъдеш свободен - това е посланието на националните герои, което достига до нас днес.

Стрелец

Ще имате милион различни неща в ума си, така че намерете време да организирате мислите си и да се съсредоточите. С високите си енергийни нива и още по-висока духовна мощ, вие ще бъдете източник на интелектуално излъчване за всички през този празничен ден. Не пропускайте да споделите радостта си.

Козирог

През този ден всичко, което ще поискате, е да бъдете сред близките си хора. Ще ви бъде предоставено и ще получите сияещи усмивки от компанията. Прекарайте време със семейството си, подмладете домашната си среда и станете възможно най-уютни. Семейството е всичко, което трябва да означава за вас, така че отдайте им се изцяло.

Водолей

Вашето настроение със сигурност ще оживи купона през празничния трети март. Най-вероятно ще бъдете олицетворение на радостта, креативността, страстта и младостта. Спомнете си вълнуващата невинност като малки, в очакването на този ден, през който да тропнете не едно хорце, така че и днес празнувайте и се радвайте като деца.

Риби

Отнасяйте се към празниците като към приключение и няма да останете разочаровани. Може да планирате всичко, което искате и отново ще се озовете някъде на неочаквано за вас място. Днес се насладете на изненадата, която ще ви отведе към едно празнично пътуване. Отворете сърцето си за цялата любов. За да получите още по-голяма романтика, трябва да поемете рискът на любовта. Признаването на чувствата ви ще бъде трансформиращ процес.

"Българио, за тебе те умряха, една бе ти достойна зарад тях, и те за теб достойни, майко бяха. И твойто име само кат мълвяха, умираха без страх." - Иван Вазов

Честит празник!

Хороскопът е изработен за всички читатели езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.