Хороскоп за 10 декември: Овни, ще се окажете на грешното място в неподходящото време

Хороскоп за 10 декември: Овни, ще се окажете на грешното място в неподходящото време

Овен

Звездите вещаят, че ще бъдете подложени да направите отстъпки в личната си връзка повече от всякога. Компромисите често са възвишен акт за поддържането на  хармония в дадена връзка или семейство. Вероятно, ще се случи така, че да се окажете на грешното място в неподходящото време. Ще бъде добре да се уверите, че правите всичко възможно, за да се измъкнете от подобна ситуация.

Телец

Връзката ви ще бъде в хармония през този ден. Вашето празнично настроение ще се предаде на партньора ви. Възможно е да се почувствате способни на всичко днес, но въпреки това ще бъдете объркани. Вероятно, ще се чудете как най-добре да подходите към многото задължения, които са пред вас.  Също така се очертават малки проблеми с изпълнението на отговорностите ви днес, така че планирайте действията си.

Близнаци

Този ден ще ви предостави удоволствие в семейния живот. Ако има някакви проблеми във вашата любовна връзка, ще могат бързо да бъдат разрешени. Днес му е времето, да си отдъхнете и да си дадете почивка.  Направете нещо различно, за да се освежите и да си наваксате необходимата енергия.

Рак                                                                       

Днес, ще може да свършите онези неща, които сте отлагали през седмицата и не сте намирали време да осъществите на практика. Ще бъде добре да помислите, какво искате всъщност от връзката си. През този ден, най-вероятно ще се чувствате уверени в себе си, дори и да бъдете изправени пред непреодолими предизвикателства. С повече кураж, ще можете да се справите с пречките в личен план.

Лъв

Вероятно, днес ще настъпят колебания при половинката ви. Това не бива да ви отчайва и разстройва. Възприемете тази ситуация като нещо положително, което ще ви помогне да затвърдите отношенията си. През този ден може да се почувствате уморени или отегчени от живота, което ще ви извади извън ритъм. Чувството за преумора и отлагането на решаването на един или друг проблем, вероятно ще ви сломи.

Дева

Любовта ще промени живота ви и ще трябва да поемете допълнителни отговорности, особено днес. Първоначално ще бъде трудно, затова свиквайте със ситуациите. Днес ще има много сходни неща, между желанията ви и  положителните влияния от планетите, така че ако искате да опитате да направите нещо, коефициентът на полезно действие ще бъде само във ваша полза. Възползвайте се максимално от това.

Везни

Днес, някои от вас ще бъдат изправени пред сериозно предизвикателство. Не избързвайте с решенията, имате доста часове да обмислите обстойно сериозността на ситуацията. Възможността за днешният успех е да комбинирате оптимистичната ви перспектива и смелостта да предприемете действия за постигане на целите си. Мислете с вяра, а не с надежда, последната ще ви направи апатични.

Скорпион

Вашите чувства няма да бъдат отхвърлени от партньорът ви, напротив всяко ваше послание ще бъде прието с широко отворено сърце. Настроението най-вероятно ще бъде на ниво. Не бъдете безгрижни към късмета си днес. Когато появилият се късмет не се контролира от вас, съответно няма и да ви е от полза. Също така не залагайте на тази карта, че сте късметлии, защото шансът може и да ви напусне.

Стрелец

Може би, днес някакво напрежение във взаимоотношенията с партньора ви, ще развали настроенията и на двама ви. Всеки спор или конфликт може да предизвика сериозни травми в любовта ви. Звездите ви съветват да мислите прагматично, ако днес не се случи нещо лошо, тогава денят ви ще бъде добър. Ако се разпилеете, то бъдете сигурни, че ще усложните ситуациите и този ден определено ще бъде неблагоприятен за вас.

Козирог

Някои от вас, може би, ще имат някакво недоразумение с половинката си. Пречките ще отшумят и ще можете да се съсредоточите върху това, което наистина горещо желаете. Вашите очаквания може да ви дадат вдъхновение, което ще ви държи мотивирани днес. Стига да сте сигурни, че успеха е нещо, което е неизбежно. Вероятно, ще имате възможност да останете балансирани.

Водолей

В личен план, нещата едва ли ще са стабилни. Може да очаквате конфликти с роднини и приятели. Проявете далновидност, за да откриете необходимият баланс между работа и личен живот. Днес има вероятност получите приятна изненада, която може да ви даде тръпката от неочакваното. Може силно да ви развълнува, но ще се погрижи за комфорта ви. Такава нагласа може да вдигне духа ви.

Риби

Днес би било чудесно  да се уверите, че поривите между вас двамата са чисти и искрени. Звездите ще ви дарят със силното чувство на любов между вас и вашия партньор. Препоръчително е първо да помислите върху това, което ще направите, преди да сте го направили. Защото действието е следствие, което може да повлияе значително зле или добре.  

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели от астрологичния психолог и езотеричен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Напишете коментар
captcha

Виж още

Овен Възможно е да се сблъскате с проблем в резултат на чужда грешка през
Овен Ако упорито се придържате към възгледите си, конфликтите ще ескалират
Овен Тези от вас, които търсят сериозна връзка, днес няма да имат успех в
Козирог Този месец определено не е подходящ за нов напредък в една връзка.
Овен Вероятно, ще се превърнете в жертва в любовната си връзка. Вашата
Везни Има шансове този месец да отдадете сърцето и душата си на някой