Овен

Може би днес ще имате колебания относно това дали да излезете някъде с любимия ви човек или да си останете вкъщи. Послушайте интуицията си и направете това, което би ви донесло радост.

Този ден ще е от онези, при които ще ви се наложи да вземете смели решения на работното ви място. Преодолейте страховете си и поемете управлението на екипа в свои ръце.

Парите ще дойдат при вас днес независимо под каква форма. Може да намерите пари паднали на улицата, ваш близък да ви върне заем или да спечелите малка сума от лотарийна игра.

Телец

Ако имате някакви спорове и трудности в общуването с половинката ви днес, по-добре насочете енергията си в друга посока, като си намерите занимание, което да ви разсее от проблемите.

Колегите ви днес може буквално да ви лазят по нервите, но не позволявайте на това тяхно поведение да се отрази негативно на вашата работа. Съсредоточете се върху ангажиментите си и не позволявайте завистта на другите да ви развали настроението днес.

Уменията ви да планирате всеки разход и да си водите подробен отчет понякога ви стресира и ограничава, но днес може да си починете за малко от тази дейност и да се отпуснете в пазаруването.

Близнаци

Чувството на сигурност и стабилност, което ви дава вашият партньор, ще ви накара да се почувствате така сякаш сте спечелили шестица от тотото. Насладете се на това красиво чувство и отвърнете с още повече любов и топлина.

Денят ви ще бъде много успешен и изключително ползотворен, особено, ако работите това, което обичате и ви доставя удоволствие. Действайте с усърдие и ще бъдете щедро възнаградени.

Благоприятен ден във финансово отношение. Ще ви бъде предоставена възможността да похарчете пари както за себе си и за фирмата, така и за своите близки.

Рак

Това, че вашата любов е истинска и откровена, не означава, че най-близкият ви човек не може да се възползва от вас и да ви използва по някакъв начин. Помислете над това, ако имате подобни съмнения.

Стремете се да не закъснявате за работа днес и да не направите лошо впечатление на шефа ви днес. Постарайте се да сте изрядни в работата си днес и да бъдете похвалени, а не да ви се карат непрестанно заради някой ваш пропуск.

Няма спор, че сте сръчни и можете да вършите много неща. Оценете труда си и не работете безплатно за ваши близки или приятели, задоволявайки се с една почерпка.

Лъв

Ако имате дългогодишна връзка в човека до вас, вероятно сте имали достатъчно време да го опознаете в дълбочина. Помогнете на партньора си днес да преодолее притесненията си и да изразява открито чувствата си към вас.

Не се ядосвайте за някои малки проблеми в работата ви и дребни пропуски на някои ваши колеги. Всичко е поправимо и ще се оправи много бързо, стига да не драматизирате ситуацията.

Може да нямате кой знае какви приходи и печалби днес, но не спирайте да се борите и упорствате в работата си и много скоро ще постъпят допълнителни средства в банковата ви сметка.

Дева

Понякога сте твърде чувствителни и приемете погрешно всяка една дума или жест на партньора ви, а това често е причина за неуспех във връзките ви. Пренасочете тази ваша принципност и сензитивност в друга посока, в работата ви например.

Ако сте положително настроени и очаквате чудесни предложения за проекти, по които да работите, то определено ще ги получите. Това, което съдбата ще ви поднесе е отражение на вашите желания и очаквания. Мечтайте смело!

Доверете се на разумът си при вземането на решения за всичко, което е свързано с пари. Не позволявайте на емоциите ви да замъглят преценката ви и да вземете импулсивни решения

Везни

Ако наистина обичате половинката си, ще я приемете такава каквато е без да искате да я променяте. Думите ви днес могат да се окажат най-добрата терапия за душевните рани на партньора ви.

Няма нищо срамно в това да поискате помощ от ваш колега. Сприятелете се с някои ваши колеги, за да може да си помагате взаимно в трудни ситуации.

Не се оплаквайте, че нямате достатъчно пари и има финансова криза, а се справете зряло с нещата. Трудните ситуации присъстват винаги в живота ни в дадени моменти, за да ни дадат урок и да ни подложат на изпитание.

Скорпион

Ако усещате, че сивотата на ежедневието ви е завладяла и нищо интересно не се случва в любовния ви живот, то може би е време да се замислите как да внесете някаква промяна във връзката ви.

Бъдете професионалисти и не се опитвайте да налагате правилата от дома ви на работното ви място. Не забравяйте, че в работата ви нещата стоят по друг начин и главата на служебното ви „семейство“ не сте вие.

Най-вероятно днес бюджетът ви ще е ограничен и малкото левчета, с които ще разполагате, ще ви накарат да се замислите как да харчите по-разумно следващият ви приход, заплата или хонорар.

Стрелец

Вероятно, ви е много трудно да се преструвате, че всичко е наред и да задържате всичко в себе си. Когато истина излезе наяве, може да съсипе всичко, така че поговорете честно и открито с партньора си за начина, по който се чувствате.

Ако до сега сте работили нещо, от което просто да се издържате и са ви трябвали спестени пари, за да започнете собствен бизнес, то сега е моментът да започнете да действате по тази задача.

Очакват ви допълнителни финансови възнаграждения, които ще подобрят финансовият ви статус. Вземете тези дарове, плод на труда ви и се възползвайте от тях по най-добрият начин.

Козирог

Ако имате спор с роднините на вашият партньор и не знаете коя страна да вземете, то защитете любимия си човек и това, което е най-добре за вас като двойка.

Ако работата ви или бизнесът ви е в лош сезон и нямате голям оборот, то това не бива да ви разстройва, а трябва да ви амбицира да се трудите още по-усърдно, тъй като скоро ще настъпят по-добри времена за вас.

Липсата на средства не бива да ви вкарва в депресия и отчаяние, а напротив - запретнете ръкави и се трудете усърдно, за да има какво да сложите на трапезата си.

Водолей

Обърнете внимание на малките детайли днес. Направете комплимент на половинката си за някаква нова дреха, аксесоар или маникюр дори. Нека партньорът ви разбере, че забелязвате тези неща.

Опитайте се да не сте твърде самонадеяни днес на работното ви място, мислейки си, че знаете и разбирате от всичко. Бъдете малко по-смирени и заземени.

Ако смятате да теглите някакъв кредит или да правите дългосрочна инвестиция, то се замислете как ще се справите с изплащането в бъдеще при непредвидени обстоятелства като загуба на работа или болест.

Риби

Любовта ще се усеща във въздуха днес и ще сте изпълнени с положителни вибрации, които да предадете на партньора си. Посрещнете щастието в дома си и простете всички грешки на любимият  ви човек.

Вероятно, днес продуктивността ви на работното ви място ще е минимална, а причината за това ще е вашата разсеяност. Заемете с най-спешните задачи и не отлагайте днешната си работа за утре.

Може би, днес ще разполагате със значително по-малко пари от обикновено, но по този начин ще оцените повече моментите, в които сте финансово стабилни.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.