Овен

Малките недоразумения ще накарат вашето спокойствие да зависи от другите и техните отговори на вашите въпроси. Разбирате, че всичко това не е приемливо. Ако не ви дадат правилните отговори, потърсете ги другаде. Да стоите и да наблюдавате какво се случва около вас без да реагирате, може да означава страдание, така че не се оставяйте да бъдете игнорирани.

Телец

Настоящите ви планове може да са в повратна точка, тъй като днес може да има съблазнителната възможност да ги реализирате много по-добре. Опитайте се да не давате зелена светлина на агресивните и негативни мисли. Търсете  по-нататъшни иновативни приключения, и мислете за най-добрия резултат. За вас това не е трудно, и най-вероятно ще успеете.

Близнаци

Ще имате шанса да се изявите като лидер в близкото ви обкръжение от приятели или като глава на семейството ви. Водещата ви роля ще ви постави в светлината на прожекторите, така че да се представите в най-добрата си светлина. Изненадайте вашата половинка с нещо впечатляващо. Прегледайте своят бизнес план - очаква ви печеливша седмица.

Рак

Най-вероятно нещата във връзката ви не са толкова зле, колкото си мислите, а просто трябва да поговорите с любимия ви човек за това, което ви притеснява. След като обсъдите проблемите, които всяват смут в отношенията ви, ще се почувствате значително по-добре и ще разберете, че тревогите ви са били напразни.

Лъв

Денят може да е доста колеблив по отношение на настроенията ви, но ще бъде доста по-спокоен от предходните стресиращи дни. Не обръщайте гръб на половинката си, ако иска да поговори с вас в този ден, тъй като темата най-вероятно ще е важна за връзката ви. Звездите ще бъдат на ваша страна с каквото и да се захванете.

Дева

Опитайте се да проявите разбиране и бъдете по-търпеливи, докато партньорът ви обърне по-специално внимание. Направете нещо по-необичано и нестандартно днес, дори с известна доза риск. Това може да привлече късмета ви и да поднесе положителни събития в живота ви. Опитайте нещо ново и различно.

Везни

Цялото внимание днес може да бъде насочено към вас, така че вървете с гордо вдигната глава и бедете все така очарователни и магични с присъствието си. Определено силно ще се откроявате днес. Не създавайте предпоставки за спорове и скандали и се старайте да се придържате към добрия тон на разговор, като бъде склонни на компромиси.

Скорпион

Пазете се от необмислени действия. Ако имате проблеми с реализирането на собствените си мечти, най-добрият начин е да трансформирате вашата енергия, помагайки на друг човек. В личен план е възможно да се опитат да нахлуят спомени от миналото и отново да заемат местата си. Ще трябва да си припомните, каква точно е била ролята на бившите в живота ви и до какво е довела.

Стрелец

Започването на нещо ново не бива да ви плаши. Приемете с отворени обятия всички промени, които настъпват в живота ви. Забравете за лошите моменти от миналото и се опитайте да бъдете положително настроени към всичко ново. Отдайте цялото си време и внимание на половинката ви и докажете, че той е единственият човек в живота ви, който ви интересува.

Козирог

Всяка продължителна несигурност най-вероятно ще изчезне, след като си признаете, че неустойчивите цели или липсата на такива, ви задържат да тъпчете на едно и също място. За повечето от вас, отношенията се очертава да бъдат обтегнати. Най-доброто, което може да направите днес, е да се опитате да сте максимално спокойни.

Водолей

Това, на което ще зарадва партньорът ви днес, е да му споделите нещо ново за себе си по повод интересите ви или детството ви. Бъдете максимално открити и поговорете с половинката си за неща, които не сте обсъждали до момента. Не разчитайте всичко да се случи от само себе си, без дори да си мръднете пръста. Може да се наложи да поемете някои рискове днес, но усилията ви ще бъдат възнаградени.

Риби

Планетите ще са в чудесна позиция за вас и ще ви предоставят чудесна възможност да реализирате плановете си, без никакви пречки по пътя ви. Късметът ще е плътно до вас, така че да сте успешни във всяко едно отношение през този ден. Не губете вяра в собствените си способности и силни страни и запазете позитивното си мислене, за да предизвикате щастливи събития в живота ви.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.