Овен

Не позволявайте на красивата ви любов да си отиде. Обърнете малко повече внимание на партньора си. Може да си мислите, че всичко е наред, но от време на време трябва да отделяте повече време за любимите ви хора.

Ако сте в процес на търсене на работа и не сте били удовлетворени от предишната ви такава, то ще трябва внимателно да анализирате допуснатите грешки и да не ги повтаряте на новото работно място.

Разходите ви днес ще са твърде високи и много над това, което може да си позволите. Сложете си спирачки и се възпрете от покупката на луксозни стоки.

Телец

Днес, може да усетите, че доверието между вас и партньора ви вече липсва. Не допускайте подобна ситуация, която може да окаже негативен ефект на връзката ви. Поговорете си сериозно с вашата половинка.

Кариерата ви преминава през периоди на възходи и падения. Неравният път, по който ще вървите днес, ще ви създаде доста главоболия, но скоро ще дойде и вашето време, когато ще се докажете.

Не изпадайте в депресия, поради лошото ви финансово състояние днес. И друг път сте имали трудни моменти, така че и сега ще се справите с малко по-скромния си бюджет.

Близнаци

Има вероятност вашият партньор да се почувства пренебрегнат днес. Уверете се, че му отделяте достатъчно време и внимание, за да не остава с погрешни впечатления. Направете този ден специален с някаква изненада. И двамата го заслужавате.

Не се очертават пречки и проблеми на работното ви място днес. Малко по-малко, заетостта ви ще започне да нараства и ангажиментите ви ще се увеличат. Кариерата ви се движи в добра посока.

Не очаквайте дъжд от пари днес, но няма лошо да си помечтаете за голяма къща, скъпа кола и дълга екзотична почивка. Ще имате достатъчно да посрещнете основните си разходи днес. Финансовото ви състояние ще нараства спрямо положените от вас усилия.

Рак

Напоследък не сте много отдадени на връзката си и гледате единствено собствените си интереси. Това би могло да ви създаде проблеми с партньора ви, и да се отрази негативно на доверието помежду ви.

Кариерата ви преминава през труден период, но не бива да се отчайвате и да се отказвате от работата, която ви носи удовлетворение, тъй като много скоро ще получите щедър подарък от звездите.

С нетърпение ще чакате момента, в който кризата с финансите ви си е отишла. Въпреки трудния за вас период, не губете позитивизма си. Идва по-добър период за паричните въпроси.

Лъв

Винаги ще спечелите близките си на своя страна, ако раздавате любов и усмивки. Отделете време и внимание днес не само за половинката си, а за родителите ви.

Работата ви днес може да ви изтощи до краен предел и вероятно ще се запитате, дали си заслужава цялата тази енергия, която влагате в работата си. Уважението и удовлетворението, които ще почувствате, ще ви дадат лъч надежда, че усилията ви са оценени.

Не се поставяйте в положение, в което парите да ви контролират, и да се чувствате принудени да вземате трудни решения в името на парите. Направете така, че вие да контролирате живота си с парите, които имате.

Дева

Изкоренете от главата си всички негативни мисли, които ви се въртят по адрес на близките ви хора. Мислете само хубави и позитивни неща за любимите ви хора, и не позволявайте на ума ви да скита на тъмни места.

Подкрепата и безценните съвети, които ще окажете на колегите ви днес, ще са по-ценни и от диамантите. Ще сте в състояние да промените живота на ваш близък и да го направите щастлив само с няколко мъдри съвета.

Не бъдете стиснати, когато става въпрос за близките ви хора. Излезте някъде, или поръчайте пица или друго любимо ястие за цялото ви семейство, с което да покажете любовта и доброто ви отношение.

Везни

Днес, не се доверявайте напълно на някой, който ще ви съобщи нещо сърцераздирателно. Може да си мислите, че имате засилена интуиция и надушвате отдалеч измамите, но днес може да ви останете излъгани.

Определено е стресиращо, когато трябва да работите на високи обороти, за да спазите определени срокове. Приемете го като един по-динамичен ден, който е част от работата ви и се постарайте да сте максимално фокусирани и дейни.

Ако няма с кого да споделите спечелените от вас пари, то може да сте до известна степен неудовлетворени. Излезте с любим човек или приятели, за да си починете след натоварения ден в работата ви.

Скорпион

Ако нещо във връзката ви „куца“, то се опитайте да се поставите в обувките на партньора си, за видите от къде идват проблемите и какво се е объркало. Въведете необходимите промени за подобряването на взаимоотношенията ви.

Има вероятност, днес да се почувствате използвани от колегите ви. Не се впускайте в сладки приказки и не споделяйте всичко с тези, който се правят на ваши приятели.

Звездите днес ще са чудесна позиция в сектора отговарящ за финансите ви. Ако си мислите за някаква дългосрочна инвестиция, която ще ви носи доходи в бъдеще, то не позволявайте тези мисли просто да отминат, а изпълнете целта си.

Стрелец

Пътят, по който сте поели на разногласия и спорове, няма да е никак лек днес. Може да ви е трудно да простите, за да продължите напред, но това е най-доброто, което може да направите за момента, нашепват звездите.

Ако ви се налага да работите с някой ваш колега, който ви е неприятен и ви напряга ежедневно, то обсъдете това с този човек и се опитайте да не си пречите взаимно. В случай, че това не помогне, се обърнете към шефовете ви и подайте сигнал.

Някой член от семейството ви тайно може да вземе от вашите пари и да ги похарчи за нещо, което смята, че му е важно, поставяйки ви пред свършен факт. Следете внимателно наличността на парите си днес.

Козирог

Любовта, която днес ще получите от партньора ви, ще ви накара да се чувствате доволни от живота си. Близостта ви и топлото отношение, което имате, ще направи денят ви малко по-усмихнат.

Ако не работите само заради парите и истински обичате и горите в това, което правите, то ви чакат чудесни дни, тъй като ще имате възможността да се докажете като експерт в професионалното ви направление.

Днес, може да се наложи да вземете известна сума пари от спестяванията ви за лятна почивка. Не забравяйте да възстановите взетата сума при първият приход, който получите.

Водолей

Ако любовта дойде при вас като подарък, без да сте се потрудили за нея, няма да я оцените така както трябва. Намерете любовта, отдайте сърцето си на половинката си и не се съмнявайте, че любовта ще ви направи по-добър човек.

Налага се да спрете да се съмнявате в себе си, защото ако не го направите, работата ви няма да върви гладко. Повярвайте в способностите си и ще пожънете успех.

Парите днес, може да се окажат едно от най-важните неща за вас и ще ги пазите повече от всякога. Трудно ще ви бъдете харчите дори малки суми за най-необходимите неща.

Риби

На моменти, може да ви е трудно да мелите брашно с партньора ви, но ако винаги ви е лесно, няма да знаете колко много обичате човека до вас. Оставете въображението да диктува какво да се случва днес.

Работата ще ви измори в края на деня, но мотивацията, че трудът ви ще бъде заплатен, ще ви направи по-концентрирани и продуктивни. Използвайте разумно времето си и си разпределете задачите за деня.

Днес, ще може да се насладите на парите, които сте изкарали с много пот на челото. Ще може да си позволите някои покупки, които планирате от известно време, но имайте едно наум за идните дни и не харчете всичко до стотинка.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.