Овен

Не изисквайте прекалено много от любимия си човек, защото може и да не реагира така, както искате през този ден. Една такава ситуация може да се превърне в разочарование и неудобство за вас самите.

Днес, някои от вас ще трябва да работят усърдно, давайки личен пример. Ще се наложи с окуражаващи съвети да убеждавате по-отчаяните и песимистични колеги във валидността на цялата работна стратегия.

Днес, може да се случат много неща, когато става въпрос за пари. Време е да инвестирате, да купувате или продавате. Използвайте здравият си разум, защото нищо не се случва от само себе си, въпреки положителните обстоятелства.

Телец

Вероятно, ще настъпят особени промени в личните ви взаимоотношения. Ролите във вашето партньорство могат да се променят или външна намеса (близки приятели или роднини) може да бъде причината за някои сътресения.

Може би, ще бъдете в състояние да преодолеете всички неуспехи в кариерата си. Въпреки добрите перспективи, не се пренавивайте прекалено. Изберете предизвикателството с малък риск, вместо неуспехът.

Финансовите ви ангажименти днес, могат да се окажат  проблематични. Вероятно, ще бъдете объркани от неприятните парични ситуации и може да претърпите сериозни загуби. Заложете на онези планове, които са реално обосновани.

Близнаци

Навярно, ще се радвате на една напълно хармонична връзка днес. Може би, тайната за тази хармония се крие в спокойната сплотеност, съпътствана от нежна любовна грижа, която ще хвърля вълшебно заклинание на любовта върху вас и ще остави дълбоки преживявания във всяка секунда, минута или часове.

Удовлетвореността, която ще изпитате от работата ви, ще бъде пътеводната звезда през този ден. Навярно, ще откриете онази вътрешна сила, когато колеги и подчинени отправят своята признателност към всичко онова, което вършите.

Вашите съвети по финансовите въпроси ще бъдат изключително търсени днес. Споделете свободно познанията си, но не давайте всичко наготово. Това може да ви отнеме от енергията и ще бъдете твърде изтощени, за да преследвате собствените си интереси.

Рак

Наложително е днес да се съсредоточите върху важните неща във връзка си, семейството и любовта като цяло. Навярно знаете, че единството и обичта могат да създадат вълшебен свят. Взаимното разбирателство и милосърдието са разковничето за повече обич.

Сътрудничеството с вашите колеги ще бъде изключително важно през този ден. Възможно е да бъдете изправени пред сложни проблеми и редица на пръв поглед невъзможни работни задачи, затова всяка помощ от колегите ви ще бъде добре дошла.

Изключително неблагоприятен ден за успешен бизнес. Избягвайте рисковите проекти, тъй като шансовете ви за печалба са малки. Бихте могли да понесете значителни загуби, които ще се отразят зле за бъдещето на финансовия ви статус.

Лъв

Днес, може да се наблюдава лека тенденция да мислите повече за себе си, отколкото за другите. Освен това по отношение на връзката ви, вероятно ще се подразните от някои думи на партньор си. С един тънък и своевременен намек, ще му помогнете да се осъзнае, и да бъде по-чувствителен.

Всичко, от което се нуждаете, за да развиете професионалните си амбиции и да се реализирате, ще бъде факт сочещ към успеха. Вашата увереност и ентусиазъм в комбинация с такъв фин подход, ще срещне подкрепата от вашите колеги.

Продължете напред с вашата шопинг терапия, но направете по-малко покупки днес. Недейте да следите цените и не се надявайте, че ще има някакво намаление на стоките, които сте си набелязали. За бизнесмените сделките ще тръгнат по вода.

Дева

Вероятно, ще ви е трудно да подредите словата си като любовно послание, но ще ви се наложи да помислите как можете да направите половинката си щастлива. По този начин ще можете да се насладите напълно на положителните енергии, които звездите ще постулират днес.

Денят ще се характеризира с несигурност и конфронтация. Не си позволявайте да се преуморявате, само защото дадена работна задача трябва да се завърши на всяка цена. Запазете спокойствие, за да избегнете служебните проблеми.

Може да претърпите малки загуби, в случай че направите голяма инвестиция или закупите крупна придобивка. Бъдете по-скептични към лъскавите предложения от рекламите, тъй като информацията може да се окаже напълно невярна.

Везни

Вероятно, ще си мислите, че имате ясна представа по отношение на вашата връзка. Препоръчително е да анализирате, кое точно не разбирате и какво внася досадна нотка във взаимоотношенията ви. Въпреки това, денят е благоприятен и не се очертава да се сблъскате с някакви проблеми.

Повечето от вас навярно ще подходят към работните проблеми с отговорност и професионализъм. Ще притежавате всички правилни отговори на всеки един въпрос, при вземането на важни решения. Въпреки това, няма да е излишно да проявите известна предпазливост днес.

Денят е подходящ за покупки лично за вас самите. Купете си нещо хубаво и привлекателно. Не избързвайте и проверете щателно всеки един артикул, който ви предлагат. Относно бизнес сделките, този ден ще ви приветства с апломб.

Скорпион

Постарайте се да подходите към половинката си с малко повече чувствителност и внимание от ваша страна. Не винаги отношенията се градят на „кухи“ компромиси, защото това може да доведе до известни недоразумения, а оттам да възникне интензивен спор.

В случай, че възникнат проблеми, които се повтарят, ще трябва да се концентрирате изцяло. Не пренебрегвайте трудностите по време на работа и избягвайте да се справяте с тях на часа. Нека да отмине известно време, за да изясните нещата и да придобиете ясна представа за действията си.

Дръжте парите си по-далеч от търговските центрове и не си позволявайте да харчите повече от необходимото през този ден. По възможност пестете повече, защото ви предстоят непредвидени разходи. Отложете всички инвестиции.

Стрелец

Не се очертават никакви пречки, за да реализирате своите планове в личния ви живот. Вероятно, ще се наложи да промените някои неща, които предизвикват досада в личното ви пространство. Така или иначе, ще прекарате този ден в чудесна компания.  

В професионален план, всичко ще върви така, както сте го планирали. Вероятно, ще има известни напрежения, затова е необходимо да бъдете в кондиция и с повече спокойствие и търпение да задействате работните си ангажименти.

Навярно, ще останете доволни от всички покупки, които ще направите днес. Финансовото ви състояние ще се засили и ще бъдете благодарни на звездите за този ден, изпълнен с просперитет.

Козирог

Възможно е да се почувствате малко изоставени, защото уговорките с приятелите на вашият партньор ще бъдат по-важни, отколкото самите вие. Опитайте се да привлечете вниманието върху себе си с някоя неочаквана изненада.

В работен план може би ще се сблъскате с на пръв поглед нерешими проблеми. Проявете необходимото спокойствие и не се опитвайте да избягате от проблема. Бъдете по-гъвкави и далновидни, прониквайки в дълбочината на проблема, за да се справите със ситуацията.

Ако сте планирали да направите някои сериозни покупки днес, изчакайте известно време и обмислете добре бюджета си. Това се налага, тъй като ви дебнат известни препятствия, които няма да ви позволят да се справите толкова добре, колкото сте си представяли.

Водолей

Не очаквайте да се стигне до „катастрофа“, ако партньорът ви не се съгласи с всичко, което казвате днес. Трябва да сте щастливи, че ще има кой да коригира вашите мисли, мнение или решения. Подкрепата е особено важна в една интимна връзка.

Очертава се сблъсък на вашето мнение с това на колегите ви, относно работния процес. Най-добре ще бъде да се въздържате от изразяване на каквото и да е ваше убеждение, и да оставите другите да обсъждат това, което са решили. Само така ще избегнете излишните конфронтации.

Денят не е подходящ за финансови авантюри. Възможно е да бъдете мудни в мисленето си и да не сте особено креативни във финансово отношение. Едва ли, ще имате необходимата воля и сила, за да реализирате успешно всяка една сделка.

Риби

Наложително е да се погрижете за душевното си състояние и да не пренебрегвате любовния си живот. В противен случай, рискувате да разстроите чувствата на вашата половинка, а това може да доведе до неприятни последствия.

Най-вероятно ще бъдете свежи и концентрирани през този работен ден. Възможно е да се появят някои колегиални напрежения, които ще трябва да подминете, без да се задълбочавате в същността им. Спокойствието е ключът към успеха днес.

И днес ще се замислите по финансовите въпроси. Възможно е да изгаряте от желание да си закупите някои неща, които сте планирали от известно време. Но въпросът - „Защо да давам толкова пари, когато мога да спестя?“ ще изиграе основна роля през този ден.

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.