Овен

Относително добър ден за семейните двойки. Ще бъде добре да обсъдите бъдещите си планове вътре в семейното огнище, извън светската пищност. Възможно е да имате неприятности с вашите приятели, защото интересите през този ден ще изместят приятелските ценности. Не си поставяйте за цел постигането на точно определена сума в спестовната ви сметка. Вместо това отделете малко средства за близките си. Делата ви ще бъдат възнаградени.

Телец

По възможност, споделяйте своята топлина и любов към партньора си, за да има хармония във връзката ви. Самотните имат големи шансове за нова любов през този ден. Самотните, вероятно ще се сблъскат със

собствените си обърквания за животът, най-добре да се отдадат на някое хоби, за да разведрят днешната обстановка. Ако постоянно проверявате баланса на сметката си, това няма да ви помогне кой знае колко. Вместо това, просто приемете, че трябва да мине известно време, докато печалбата дойде при вас.

Близнаци

Най-вероятно, ще успеете да разберете партньора си в обърканите му чувства и ще се наложи да го подкрепите, правейки го щастлив. Ще сте готови на всичко, за спечелите човека на мечтите си, дори да трябва да направите нещо, което е абсолютно нетипично за вас. Идеален ден за финансови действия, разговори, получаване на пари или приключване на ангажименти от финансов характер. Днес може да прокарате спокойно своите нови финансови стратегии.

Рак

Тези от вас, които са необвързани и присъстват на някакво предварително уговорено събитие или работна среща днес, неочаквано може да срещнат изключително ерудиран човек, по който да се захласнат. Възможно е да се почувствате неспокойни или изнервени през този ден. Въпреки това, ще се наложи да изслушате проблемите на половинката си. Разходите свързани със заеми и имуществени операции ще бъдат доста рисковани днес. Някои непланирани обстоятелства могат рязко да променят финансово положение ви положение като цяло.

Лъв

Най-вероятно, ще откриете нови хоризонти за успех в подобряването на  взаимоотношенията ви и решаването на евентуални проблеми във връзката ви. Вашето позитивно сладкодумие, със сигурност ще добави една специфична подправка в отношенията ви с любимият ви човек. Не пропускайте и не отлагайте закупуването на това, което сте си набелязали. В бизнес план, този ден е много удачен за сделки и инвестиции.

Дева

Необвързаните може да срещнат подходящият за тях човек на групови занимания, спортове или място, където се събира общност от хора със сходни интереси. Твърде вероятно е да припламнат искри между вас и партньорът ви, свързани с миналото и да станат повод за сериозни скандали. През този ден е препоръчително да инвестирате своите финансови ресурси в продуктивни дейности. Плутон ви съветва да не губите време, тъй като е добре известно, че времето е пари.

Везни

Някои от вас лесно ще избухват и ще бъдат склонни да влизат в противоборство. Има голяма вероятност да бъдете в основата на най-различни конфликти. Препоръчително е да не давате пари назаем днес, защото рискът да не ви върнат е голям. Избягвайте големите инвестиции или покупки, защото няма да ви донесат желаните резултати.

Скорпион

Не се очертават големи житейски бури, но и стрес няма да ви липсва. Само избягвайте да налагате своето мнение и всичко ще отмине. Можете смело да разчитате на финансов успех днес. Очакваните доходи ще се дължат на работата и усилията ви, които сте вложили в предишните дни.

Стрелец

Поведението на партньорът ви днес, може да ви озадачи. Всеки има лоши дни, в които не е в настроение и това поведение вероятно ще се задържи до края на деня. Днес може да имате някакви разходи, свързани с комуникациите, като смартфон или таблет. Комуникацията е от решаващо значение за успеха, така че инвестициите ще ви се изплатят.

Козирог

Брачните двойки, ще имат неприятни словесни моменти свързани с миналото. Разведените хора може да намерят добра  партия чрез онлайн сайт за запознанства. Ще трябва да изтеглите малки суми пари от бюджета, за да покриете всичките си разходи през този ден. Може да се наложи да „олекнете“ парично от някои непредвидени разходи.

Водолей

Вероятно ще се натъкнете на някои стари познати и да се изненадате като разберете какво им се е случило. Навярно и те самите също ще изразят същата изненада за вас. Има вероятност да се зарадвате на добра спестена сума. Така че бъдете все така пестеливи по възможност инвестирайки и харчейки разумно.

Риби

Не допускайте половинката ви да остане с впечатление, че се отнасяте с пренебрежение към личните ѝ терзания. Намерете заедно решение по тревожните въпроси. Вероятно ще останете доволни от добре похарчените пари и ще сте още по-мотивирани да спечелите малко допълнителни пари от странични дейности.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.