Овен

Очертават се известни напрежения в семеен и любовен план. Не е нужно да насилвате нещата като избягвате всеки опит за спор. Борете се за по-здрави отношения.

Пригответе се за един хаотичен работен ден. Не разчитайте на никого, едва ли някой ще ви помогне в тази бъркотия. Това е натиск от съдбата, който трябва да преодолеете с усърдна работа.

Опитайте се да избегнете ненужното пазаруване и се съсредоточете върху плащането на сметките си. Вземането на заеми в момента, не трябва присъства в списъка със задачите ви днес.

Телец

Ако ви е трудно да се доверите на любимият човек, отворете сърцето си за повече упование. Съмненията са излишни, защото няма да има задкулисие в любовта ви днес.

Възможни са изненадващи промени на работно ви място.Стресът може да ви повлияе, тъй като няма да знаете как да реагирате. Задайте си позитивна резолюция и ще излезете от този шок.

Може би, някои от вас ще се притеснят за определена изгубената сума пари. Най-вероятно ще я откриете в някоя от дрехите ви. Потърсете я, защото тайно ви намига от някъде. Със сигурност е в непосредствена близост до вас.

Близнаци

Изглежда, че ще се опитате да запазите добрите си взаимоотношения с вашия партньор, ала съдбата вероятно ще ви изненада приятно днес. Навярно, ще постигнете добри споразумения, избирайки хармонията.

Успехът ще долети, когато най-малко го очаквате. Ще съумеете да вземате бързи и креативни решения, защото звездите ще отправят най-доброто към вас в работната сфера. Не очаквайте късметът, той ще бъде наличен през този ден.

Просперитетът ви ще бъде облагодетелстван от Плут считан за бога на парите. Към вашите финансови инициативи ще се присъедини и Деметра - най-влиятелната богиня на богатството и плодородието. Само не отказвайте пари назаем днес.

Рак

Възможни са сериозни разочарования в личен план. Не всички любовни истории имат щастлив край. Това не означава, че отново няма да намерите истинската любов. Така или иначе, ще намерите сродната си душа.

Вероятно, ще бъдете притеснени, че днес трудно ще се справите на работното си място. Имайте известна увереност в себе си, защото често нещата изглеждат невъзможни, докато не се убедим в обратното.

Може би, наличието на шепа пари ще ви доведе до отчаяние. Ще трябва да се примирите, че има дни на възход, има и дни на падения. Отпуснете се, купете си нещо, или просто се почерпете скромно през този ден.

Лъв

Вероятно, сте достигнали до онзи момент в живота, в който ще бъдете лишени от мнимата любов. Тя не отговаря на вашите критерии, поради фактори, влияещи на битието ви. Очаквайте истинската целомъдрена любов.

Ще бъдете от малцината призвани да притежават особено вдъхновение по отношение на работата си. Нищо няма да може да ви отвлече от изпълнението на задачите ви по време на работа. Поддържайте тази енергия, за да сте доволни от себе си.

Идеята, която сте си проектирали, че парите ще запълнят живота ви изцяло, ще бъде просто мит, плод на вашето въображение. Ще откриете своето богатство и щастие в смислените неща, както и в компанията на приятелите си.

Дева

Навярно, ще бъдете отнесени от спомени по миналото и това определено ще повлияе върху настроението ви днес. За някои от вас този ден дава ясен знак, че вероятно предстои някакъв неуспех във връзката ви, така че внимавайте.

Този ден навярно ще ви се усмихне, за да се почувствате добре на работното място. Ще намерите правилният път за извършване на ангажиментите си и това в крайна сметка ще доведе до ефективни резултати.

Парите ще бъдат един от аспектите, които са благоприятни за вас днес. Много е вероятно необмислена покупка и недобре похарчени пари за черна техника, да ви развали настроението. Внимавайте, парите не са константа.

Везни

Възможно е вашият партньор да се почувства пренебрегнат през този ден. Фокусирайте се повече върху любовния си живот и по-малко върху приятелите си. Така ще направите половинката си щастлива.

Постоянното задълбаване в работните ви задачи, може да ви доведе до сериозни последствия с нервно напрежение и навярно ще ви разболее. Затова не се пренатоварвайте  излишно и си дайте повече отдих от работното ежедневие.

Ако планирате да започнете бизнес, но се опасявате, че новото няма шанс за реализация, може спокойно да започнете. Денят е благоприятен за иновации, така че смело напред и реализирайте идеята си.

Скорпион

Избягвайте всякакви конфликти и кавги с любимия си човек. Купидон няма да бъде най-големият ви почитател днес, защото едва ли ще можете да контролирате езика си и това може да доведе до сериозни свади.

Възможно е да бъдете твърде припрени на работното място, затова не вземайте прибързани решения и не действайте импулсивно. Претеглете плюсовете и минусите. Също така, старателно прегледайте работния си график.

Препоръчително е да си преразгледате бюджета, преди да се в пуснете в покупки. Също така си отговорете на въпроса, дали е разумно да харчите пари, преди да сте ги спечелили. Уверете се, че не сте на загуба от дадени покупки. Освен това - Имате ли достатъчно средства  за неотложни случаи?

Стрелец

Днес, имате мощна и харизматична вибрация. Ако се чувствате самотни или сте неангажирани, няма да ви бъде трудно да намерите интимен партньор, или да прекарате чудесно в компанията на своите приятели.

Вероятно и днес ще поемете още повече работни ангажименти. Въпреки това, проблемите ще са значително по-малко, отколкото сте предполагали. Имате необходимата енергия, за да се справите и да свършите каквото е необходимо.

Финансите ви са добре, а и имате чудесната възможност да направите финансовият си статус още по привлекателен. Помислете върху тази идея, защото си струва да имате повече пари, отколкото имате в момента.

Козирог

Този ден е най-подходящият период от време за обсъждане на личните взаимоотношения. Това предразполага към дискусии за неотложни проблеми и успешно търсене на компромиси във връзката ви.

Вероятно, ще бъдете значително по-малко ефективни в работата си. Това може да се дължи на факта, че отлагате или отказвате подкрепата от вашите колеги. Опитайте се да надвиете това си чувство, за да се справите екипно.

Паричните постъпления се очертава да бъдат в рамките на нормалното. Не правете отчаяни опити относно финансовите рискове  - съветват звездите. Освен това, не забравяйте да погасите повечето си заемни пари.

Водолей

Ще изпитате трудности свързани в личните ви отношения. Ако активирате цялата си енергия, за да изгладите възникналите проблеми днес, всичко ще бъде поставено на мястото си и ще преодолеете възникналите ситуации.

Ще бъдете в много нестабилно емоционално състояние, изпитвайки някаква несигурност и често ще променяте решенията си на работното място. Въздържайте се от вземането на глобални решения.

Въздържайте се от всякакви покупки през този ден, освен  за хранителни продукти и други неща, които са от първа необходимост. Това се налага, поради факта, че е може да не останете доволни от направените покупки.

Риби

Постарайте се да прекарате възможно повече време с партньора ви през този ден. Налага се да се откъснете от сивото ежедневие. Може да освежите отношенията си и връзка ви да става все по-устойчива.

Днес, може да имате някои трудности в общуването с колегите ви и това да затрудни работата ви. Не приемайте всичко твърде на сериозно и подходете с чувство за хумор, и ще успеете да се справите с възникналите проблеми.

Вероятно, днес ще се почувствате финансово независими. Ще разполагате с достатъчно пари, за да се чувствате стабилно и с подобаващо самочувствие. Бъдете отговорни при харченето и оставете известна сума за спестяванията си.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.