Овен

Все още нямате идея как да се справите със следващите дейности за деня, но пък все още имате много добра воля и затова няма да паднете духом, въпреки всичко. Трябва да се опитате да се концентрирате. Не предприемайте излишни рискове и се придържайте към познатото в работата ви. Придържайте се към установените правила на фирмата ви и работете по установения ред в темпото на колегите ви, за да не изостанете със сроковете. Днес, може да не разполагате с кой знае колко голяма сума пари, но все пак оценете това, което имате в момента. Не приемайте доброто финансово състояние за някаква даденост, което е постоянна величина.

Телец

Имате отговорите, от които се нуждаете, така че просто трябва да разклатите всичко, което вече правите. Смесете идеите си с тези на другите и ще видите, че всичко ще се подобри за миг. Вероятно ще имате възможността да упражните голяма власт сред колектива, в който работите, но трябва да сте много справедливи. Коригирайте някои допуснати грешки, без да повишавате тон и да се карате с другите. Независимо дали купувате или продавате, цената ще е удовлетворяваща за вас. Възползвайте се от благоприятното разположение на планетите и направете тази инвестиция или продажба още днес.

Близнаци

Много е вероятно да бъдете упорити, за да понесете всяка тежест, поставена върху раменете ви, така че не губете увереност, защото този ден го заслужавате достойно. Вътрешната ви сила ще бъде неизменен спътник. Денят е подходящ за нови проекти, вземане на важни решения и сключване на договори. Препоръчително е още днес да започнете изграждането на нов план  за останалите дни. Шансовете ще бъдат на ваша страна, за да постигнете финансовите цели, които сте си поставили. Определено ще сте много развълнувани от постигнатото.

Рак

Бъдете по-линейни в изказванията си, иначе е нормално хората да се връщат при вас с търсене на обяснения и дори малко негодуващи. Със сигурност има неотложни проблеми, които ще трябва да бъдат решени заедно. Не се отклонявайте от графика си и следвайте стриктно плана си за деня. Колкото по-стриктни сте, толкова повече неща ще успеете да свършите. Може би, всички шансове за просперитет ще долетят във финансовата ви сфера. Планетите са подредени във ваша полза и ще възнаградят вашата финансова стратегия и упорит труд.

Лъв

Изпълнявайте дейностите си, без да бъдете прекалено натрапчиви и без да приемате твърде буквално това, което ще ви кажат тези, които всъщност искат да ви попречат. Този ден ще подхранва вашата професионална увереност, ще привлича възможности и ще управлява нещата в доходна посока. Така че може да извлечете и да се възползвате максимално от тази подкрепа. Трябва да се доверите на инстинктите си днес. Другите може да ви заблуждават, така че трябва да помислите над всеки въпрос много внимателно.

Дева

Желателно е по-голямо равновесие и спокойствие, защото в ден като този е необходимо да имате известно отношение към другите, но и към себе си. Така че, вървете по своя път, уважавайки другите, доколкото е възможно. Днес ще трябва да работите усърдно, без да мислите прекалено много за това. Всяко прекалено мислене по един или друг работен въпрос ще ви постави на колене, оставайки ви почти безпомощни. Бъдете внимателни с парите, вашата разсеяност днес може да ви изиграе доста неприятни шеги. Преди да излезете от домът си, проверете си парите в брой  или наличието на кредитната карта.

Везни

Заложени са твърде много резултати, ала една погрешна крачка от вас може да заличи до избледняване вашите въжделения. Няма да има извинение, ако не направите всичко по силите си. На работното място се очертават промени в графика, заплата, други задачи или преместване. Промените могат да работят по график, заплата, условия на труд. Опитайте се да избегнете илюзиите за бързо натрупване на пари, тъй като в крайна сметка това може да доведе до финансови загуби. Проверете фактите, преди да сключите някакви споразумения или сделки.

Скорпион

Въпреки затрудненията си, все още имате надежда за това, за което се борите да постигнете. Ден, който ще отмине така или иначе, именно последното следва да си повтаряте като мантра, без да мислите много за последствията. Има вероятност от внезапни данъчни проверки или същите от друга институция.  Запазете спокойствие и адекватно реагирайте на ситуацията. Не е изключено да имате сътресения във финансовият сектор днес. Уверете се, че стриктно се придържате към бюджета си. Това ще ви помогне да избегнете финансовото напрежение.

Стрелец

Вярвайте в себе си! Колкото повече сте лоялни, толкова повече ще можете да дадете име на всичко, което чувствате. Бъдете отдадени към дълга, но не толкова, че да позволите на отговорностите ви да надделеят. Въздържайте се от всякакви емоции - има вероятност да се породи стар конфликт с някой от колегите ви. Овладейте се и запазете необходимият такт и баланс в думите си. Анализирайте бюджета си и започнете да очертавате своите стремежи и цели, заедно с това колко пари ще ви са необходими днес и в следващите няколко дни.

Козирог

Вероятно все още не сте предприели никакви мерки срещу човек, който ви пречи, може би същият, който вече ви е затруднявал и в миналото. Все още имате време да реагирате, за да не влошавате ситуацията в бъдеще. Ще се наложи да преразгледате всичко под различна визия, ако желаете да настъпи промяна на работното ви място. Вероятно, ще се научите да бъдете по-обективни и по-малко критични към всичко, включително и към себе си. Управлявайте мъдро финансите си, за да запазите баланса си положителен. Ако се наложи въведете необходимите промени в бюджета си и не се отклонявайте много от целта си.

Водолей

Може би ще направите малка стъпка напред, която несъмнено е важна за по-общо подобрение, което ви се прилага във всеки аспект от живота ви, но все още не е достатъчно, за да се каже, че ще бъдете напълно удовлетворени. Работата в екип е най-добрата магистрала към успехът. Вашата увереност и оптимизъм ще мотивират колегите ви. Взаимодействието, което имате с колегите, ще бъде изключително продуктивно. Обвързването с бизнес партньори и колективното инвестиране не са препоръчителни днес, тъй като има опасност да бъдете използвани. Бъдете много внимателни с парите си днес.

Риби

Когато нямате средства или дори познания, в определени контексти е препоръчително да останете, да слушате и да разберете, за да се  утвърдите. Може би в края на деня ще сте намерили правилния път. Не си поставяйте твърде високи цели днес. Това, което не може да постигнете сега, няма да си струва да хвърляте прекалено много усилия на този етап, тъй като нищо няма да зависи от вас. Някои неочаквани проблеми могат да възникнат по време на бизнес сделки. Също така плановете ви за належащи покупки могат да се провалят с главоломно.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.