Овен

Напълно възможно е днес да се вземат важни решения за връзката ви. Затова трябва абсолютно да се отървете от старите мисли и най-накрая да започнете да говорите с партньора си открито и честно. Въпреки че трябва да посочите собствените си желания, определено трябва да вземете предвид идеите и нуждите на партньора си. Вашите собствени приоритети ще бъдат много по-ясни, което ви дава ясно предимство по начина, по който си сътрудничите с колеги, които ще ви предоставят необходимото пространство, от което се нуждаете, за да се съсредоточите върху целите си. Има признаци, че финансовото ви състояние ще се подобри значително днес. Трябва обаче да се опитате да инвестирате общата сума в някои сигурни средства. Денят обещава да бъде много удовлетворителен финансово.

Телец

Ако нещо в любовта не ви върви, вероятно ще трябва да приемете, че голяма част от вината е ваша. В случай, че усетите, че партньорът ви не е много щастлив, то трябва да му дадете повече кредит на доверие, вместо сцени на ревност. Това ще подобри отношенията ви значително. Не позволявайте на проблемите в работата да ви пречупят емоционално. Стегнете и работете усилено, знаейки, че сте ключова фигура за колектива ви. Днес, може да нямате късмет, а утре да постигнете голям успех. Днес ще трябва да контролирате желанията си да отидете да пазарувате едва след като проверите начертаните разходи. От съществено значение е да направите известно финансово планиране, за да запазите всичките си разходи в рамките на бюджета си.

Близнаци

Споделете мечтите си с приятели и роднини. Вдъхновени от вас, те ще искат да бъдат във вашата компания. Може да откриете общи интереси, обогатяващи отношенията ви с други хора. Ако продължите по този уверен начин, другите ще ви видят като модел за подражание и ще ви последват. Вашата  енергия и ентусиазъм ще ви даде възможност да превърнете не един ваш специален проект в реалност. В резултат на това, че преследвате своите амбиции и перспективите за кариера ще се подобряват. Вие сте абсолютни реалисти, когато става въпрос за пари, притежавате добри инстинкти за правилните бизнес решения. Това ще ви даде самочувствието, от което се нуждаете, за да реализирате паричните си планове. По този начин може да намерите нови бизнес партньори, които скоро ще ви бъдат от полза.

Рак

Тези от вас, които нямат сериозна връзка, ще се чувстват вдъхновени от всичко ново и дори леко рисково, което вдига адреналина. Разгадаването на човека срещу вас ще се окаже доста интересно за вас. Единственото, което може да ви провали е вашето минало, така че се опитайте да не започвате нова връзка със стари идеали. Не се опитвайте да накарате всичките ви колеги да работят точно и прецизно като вас. Всеки е различен и има различен начин и ритъм на работа, макар и това да ви дразни. Докажете вашите лични качества и потенциал и ще получите добра оценка за работата ви. Финансовото ви положение ще бъде много по-стабилно, когато финализирате дълго чакащата финансова сделка. Днес е подходящо време да започнете да изплащате заема си.

Лъв

Пред вас няма да има никакви пречки да постигнете целите си в личен план. Помислете какво искате да постигнете в бъдещето и предприемете малки стъпки към постигането на целта ви. Ако нямате възможност да си вземете отпуск в този ден, то не се отказвайте от дадена работна задача, която може да ви създаде някои трудности. Не се отказвайте да свършите работата, докато не приключите нещата до край. Най-накрая ще имате глътка въздух във финансово отношение след тежката криза. Позволете си да се почувствате по-специално, купувайки си нещо по-шикозно. Заделете възможно най-много пари към спестяванията си, тъй като много скоро може да ви се наложи да подмените важна техника или електроуред в дома ви. Погрижете се от сега за спокойствието си.

 

Дева

Не се изненадвайте, ако партньорът ви окаже влияние при взимането на някакво решение, за което сте били много разколебани и несигурни. Половинката ви може би ще ви убеди, че това, което смятате да направите е правилно. За да разберете какво точно искате да постигнете в кариерата ви, първо трябва да имате ясно формулирана цел. Ако сте наясно и работите упорито, то почти няма никакъв шанс да се провалите. Може да ви е доста трудно да се съсредоточите в изпълнението на работните ви задачи. Правете по-чести почивки, за да сте по-работоспособни до края на работният ден. Извадете от бюджета си паричните средства, които ще трябва да похарчите или инвестирате. Поставете си реални цели, за да стигнете до успехът.

 

Везни

Всичко, което партньорът ви може да направи за вас днес, вероятно ще ви се стори твърде хубаво, за да е истина. Не търсете конкретен повод половинката ви да се държи по този мил начин. Просто се насладете на хубавите моменти. Най-важното нещо за вас днес е да спазвате работния етикет и морален кодекс на фирмата ви. Така че съобразявайте с думите и поведението си според обстоятелствата и хората, с които общувате. Може би, днес ви предстои уморителен ден от обиколки за разплащателни сметки. Ако имате заем, който трябва да върнете, уредете си среща с човека, който ви го е дал.

 

Скорпион

Днес, може да намирате партньора си за по-привлекателен и нагласен и това да породи чувство на ревност у вас. Вероятно, ще се опитате да прекарате цялото си свободно време заедно. Ентусиазмът ви ще бъде е безграничен и е много вероятно да се посветите изцяло на работа. Въпреки това не забравяйте, че балансът е необходим, за да си гарантирате благополучие в здравословен аспект. Може би, днес ще трябва да платите сметки, чийто срок изтича скоро, така че няма да имате време да отлагате. Разплатете се, за да сте спокойни и да харчите остатъка от бюджета си само за вас.

Стрелец

Съдбата ще ви подкрепя и ще носи всичко, което можете да пожелаете. Трябва да се насладите на този вътрешен баланс и хармонията с любимите си хора. Но все пак не бива да оставате не активни. Не забравяйте: няма усилия, няма успех! Ще инициирате с ентусиазъм срещите с колегите си и печелейки доверието на бизнес партньорите си. Има потенциал да играете водеща роля в плановете, вашето разбиране за екипната динамика и способността да насочвате енергията на колегите за постигане на нещо ценно ще бъде от полза за каузата. Нищо не може да ви спре през този ден и цялата ви работа с финансите изглежда повече от успешна. Това важи и за паричните въпроси. Няма за какво да се притеснявате, тъй като сте в печеливша серия. В случай, че имате свободни пари, сега е подходящ момент да инвестирате.

Козирог

Погрижете се някои неща свързани с дома ви като насърчите половинката си да стори същото. Така ще спечелите време и уикенда ви ще е свободен да отделите специално внимание на любимия ви човек. Не търсете най-малките нередности в работата на другите. Постарайте се да не обръщате внимание на малките проблеми, а се съсредоточете върху важните неща, които ви предстоят. Днес, може да нямате голям избор за това, което сте си наумили да си купите и може би ще наложи да се примирите с това, което ви се предложи. Ако не ви е нещо спешно, по-добре проучете и други оферти в интернет.

Водолей

Личните отношения не винаги ще протичат по план днес. Турбулентни ситуации ще възникват отново и отново, изискващи цялата ви енергия. По-малките спорове и конфликти изглежда ще са предварително програмирани. Запазете спокойствие, за да се справете с тази суматоха по спокоен начин. Проблемите, които срещате, изглеждат невъзможни за разрешаване. Не пренебрегвайте възможността да приемете изцяло нов подход. Спокойно приемете съвети и помощ от вашите колеги с известен опит във вашата област. Някои неочаквани проблеми могат да възникнат по време на бизнес сделки. Вашите планове и идеи трудно ще се развиват и няма да можете да убедите другите в ползите от тях. Това може да бъде наистина разочароващо, но не бързайте за реагирате негативно, в противен случай ще има обратен ефект и в крайна сметка можете да загубите.

Риби

Семейството и приятелите се чувстват особено привлечени от вас и ще ви обръщат много внимание. Ако сте възнамерявали да подновите стари приятелства или да разрешите спор, но не сте знаели как да го направите, днес е най-добрият момент да отхвърлите опасенията си и да продължите напред. Работата в екип е пътят напред, вашата увереност и оптимизъм ще мотивират другите. Взаимодействието, което имате с колегите, ще бъде продуктивно. Днешният ден е изключително обещаващ за важни нови придобивки. Приятелите ви ще ви дадат точен съвет, ако имате нужда от такъв. Инвестирайте изгодно всички излишни пари. Нещата ще вървят гладко и вие със сигурност ще намерите правилния вид сделка.

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.