Козирог

Този месец определено не е подходящ за нов напредък в една връзка. Това време обаче е благоприятно за разрешаване на някои стари проблеми. Трябва да създадете нови спомени с партньора си, като прекарате забавно време заедно. Винаги запазвайте търпението си и се фокусирайте върху преживяването на мартенските дни, за да укрепите връзката си. Този месец може да изглежда, че страдате от финансова криза, която ще отнеме известно време, за да се възстанови. Ако кандидатствате за заем, вероятно ще получите неприятни новини през следващите дни поради това, че банката е отхвърлила молбата ви. Не губете надежда, защото все още има признаци, че ще можете да намерите пари, но не от мястото, което очаквате.

Водолей

Първите няколко дни от този месец може да са доста изтощителни за брачните двойки, тъй като може да изглежда, че винаги сте на разногласие по нещата и се въвличате в спорове. Неразумно е да оставяме нещата недоизказани. Към края на март се очертават конфликтни точки с родственици. Сделките, свързани с търговски имоти, ще бъдат добри за вас този месец, така че се опитайте да нямате негативни мисли за резултата. Трябва обаче да избягвате инвестиции, включващи дялове или влизане в партньорства. Колкото и изгодна да е офертата, не се оставяйте да бъдете подведени.

Риби

Прекрасен месец е пред вас. Ще прекарвате повече време с любимите си хора и ще ги карате да се чувстват специални и обгрижени. Отношението ви към живота ще бъде много по-добро този месец. Спокойно ще се справяте с проблемите си и трудно ще изпускате нервите си. Разходите ви вероятно ще се увеличат този месец, тъй като може да похарчите огромна сума за развлечения. Можете да очаквате внезапен приток на средства от комисионни, дивиденти или хонорари, което ще облекчи финансовото ви бреме. Бихте могли да инвестирате част от парите за по-добра финансова възвращаемост. Навременната и разумна инвестиция ще позволи да донесе печалби далеч над очакванията. Това също би ви освободило от финансова тежест.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен от астрологичния психолог и езотеричен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.