Везни

Има шансове този месец да отдадете сърцето и душата си на някой специален човек. За успеха на това обаче ще са необходими смели инициативи от ваша страна. Затова трябва да предадете истинските си чувства на партньора си. Трябва да се уверите, че вашият партньор се чувства по същия начин към вас, така че връзката да не е едностранна. През този месец ще получите неочаквани източници на доходи. Това може да е временен приток на пари, като например бонус на работното място, или нов проект, за който ще получите заплащане. Не забравяйте да се погрижите за тези пари и да ги съхранявате на сигурно място в банка. Това ще ви помогне да избегнете финансово напрежение в близко бъдеще.

Скорпион

Този месец може да сте склонни към спорове, така че ще трябва да се борите с тези склонности. Лесно се разстройвате от някои дребни недостатъци на партньора си. За щастие вашият партньор ще бъде много търпелив с вас в този момент и ще разбере причините за промените в настроението ви. Просто се успокойте и тези разочарования ще преминат до средата на месеца. Не се изкушавайте лесно от финансови схеми, които изглеждат твърде добри, за да са истина. Проверявайте фактите, преди да сключвате споразумения или сделки. Опитайте се да избягвате всичко, което звучи като възможност за бързо забогатяване, тъй като в крайна сметка може да доведе до финансови загуби.

Стрелец

Този месец ще забележите, че срещате препятствия и недоразумения с партньора си. Въпреки че може да са незначителни, те може да са причинили известно прекъсване на потока и енергията между вас двамата. Някои области от връзката ви се нуждаят от вашето внимание, така че дори трябва да помислите дълбоко, преди да проведете разговора с него или нея. Този месец има признаци, че финансовото ви състояние ще се подобри значително. Може да придобиете някои парични печалби или от чуждестранни транзакции, или от някои големи държавни договори. Трябва обаче да се опитате да инвестирате цялата сума в някои сигурни фондове. Този месец обещава да бъде много удовлетворителен във финансово отношение.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен от астрологичния психолог и езотеричен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.