Силвена Роу, която от години слави България по света със способностите си в кухнята и беше жури в последния сезон на кулинарното шоу "Мастър Шеф" у нас, ще отпразнува наближаващия си рожден ден родолюбиво - с преходи в Родопите.
Тя издаде и няколко тайни от любимото й здравословно хранене. "Запомнете - кълновете на броколите са най-противораковата храна. Направо яде раковите клетки само с две лъжици на ден. Ако сте в самолета и хората кашлят, кихат, две лъжици от тях и имунната система се вдига до върховете".
Според нея отварянето към философията за здравословното хранене пряко рефлектира върху прогреса на нацията, пише "Монитор". Нейната формула е - хранене, базирано 75% на растителна основа и внимание към произхода на продуктите.
Прочетете още
- 19:00 "Неканен гост" в бистро се почерпи с оборота от касата и лаптоп ВИДЕО
- 21:00 Убийство във Виена: Посланикът на Украйна в България е отстранена заради сина й
- 13:46 Карловец, живеещ в САЩ от години, почина в имиграционен арест в Мичигън
- 17:15 Гъст черен дим се издига над Царево, ВИДЕA и СНИМКИ показват истински ужас