Вече стана ясно, че 25-годишната Симона Лулеова, дъщеря на полицая Иван Лулеов от село Баня, който дълги години бе съден за убийство на крадец, по време на работата му, е полицайката, заловена с близо половин килограм марихуана. 

25-годишна полицайка е заловена с близо половин кило марихуана

Симона от няколко години работи в полиция в София, след като не успя да си намери работа на територията на ОД на МВР Благоевград. Тя има сестра близначка, с която се изнесли да живеят и работят в столицата.

Сестра й - Силвия, също попадна в медиите преди време, тъй като бе жестоко пребита от ревнив травестит, пред блока и в София, съобщава Struma.com. Момичето буквално бе обезобразено, казват от ревност. Травеститът не можел да й прости, че е по-красива от него. Момичетата имат и брат, който в момента е в "Пирогов" със счупена челюст, жертва на побой, станал преди няколко дни.

По случая нямаше гласност от страна на полицията, затова и една от сестрите каза, че без причина е пребит брат й, а насилникът бил освободен от полицията без всякакви последствия.

Твърдението й бе проверено и се оказа, че участниците в побоя са разпитани и не е вярно, че няма никакви последствия за мъжът, счупил челюстта на брат им.

Баща им, вече пенсионер, през 2013 година уби крадец, заловен по време на негово дежурство. След години съдебна сага, той бе оправдан, заявявайки, че е действал при самозащита и, че ако не е действал, е щял да загине той. Още в първите съдебни зададения Лулеов твърдеше, че не може да стои в ареста, за да се грижи за трите си деца. 

По случая със Симона е образувано дознание, тя остава в ареста. 

Полицайката, задържана с канабис - дъщеря на пенсиониран служител на реда