Издирването на 25-годишния Емил Боев, който изчезна в Перник след фестивала "Сурва", тече вече 10-ти ден. Близки, доброволци, спасители, пожарна, полиция и водолази обхождат града и околността. Към този момент, за жалост, няма никакво развитие.

Семейството на издирвания, подобно на бащатата на Сашко, обяви награда от 100 000 лв. за този, който го открие жив. Братът на изчезналия изрично уточни, че не се доверява на врачки, гадатели и радиестезисти.

Братът на Емил: Лично ще дам 100 хил. лева на човека, който го открие ВИДЕО

Един от тях обаче е радиестезистът Ивелин, който показа точната локация на изчезналия Сашко от Перник тогава, когато се се издирваше из Перник, региона и дори София.

Въпреки недоверието към него, Ивелин е публикувал локации в социалната мрежа, които показват къде би могъл да бъде открит Емил.

Първата място, посочено от радиестезиста, е била тази:

По-късно обаче локацията се "ъпдейтва" в района на язовир Бушляк, става ясно ор негова публикация.

Ще се окаже ли Ивелин отново прав?

Междувременно днес братът на изчезналия - Мартин Боев, разпространи в профила си в социалните мрежи важна информация за издирването. Той публикува стара снимка на Емил, но със същите дрехи, с които е бил в деня, когато е изчезнал. 

"Току-що виждам снимка, която е на Емил с актуалните дрехи на изчезването му. За мен това е много важно, тъй като доста хора се припознават. Моля, споделете я, и благодаря за подкрепата дотук", написа Мартин.

"В Перник на терен и по сигнали сме, засега нищо, което да бъде достатъчно важно за споменаване. Ще държа максимално в течение", допълни още той. 

Седмица от изчезването на Емил. Брат му: Чакай ме, ще дойда, дръж се

Млад мъж изчезна в Перник, откриха отключена колата му СНИМКИ