Убийство потресе Нова Загора. Загинал е мъжът на районна съдийка, а извършителят е нападнал и друг непознат човек преди дни.

Убийството  станало в центъра на града тази нощ, 51-годишният мъж бил прободен с нож пред очите на своята съпруга и дъщеря си. Починал е на място. 

Убийство в Нова Загора!

GlasNews.bg получи сигнал за плашещия случая от Нова Загора. В него е прикачена публикация, в която се описват подробности за първия случай. Както и шокиращи кадри, показващи ранения преди седмица младеж. На една от снимките неговият баща Живко Желязков твърди, че е и соченият за извършител на нападението. На снимката, за която се смята, че показва убиеца, той позира пред "БМВ" с пловдивска регистрация.

 Вижте твърденията на Живко Желязков, публикувани без намеса:

"Здравейте, на всички будни и небудни българи и новозагорци! На 21/ 10/ 23 г., събота сутринта, синът ми бе наръган четири пъти с по 7 см дълбочина в тялото от това лице на снимките и неговото наказание бе хулигански подбуди. Пуснат след 24 часа и без чувство за безнаказаност, днес той погуби вече един човешки живот, ще се разбере днес по-късно!

Полиция, прокуратура, спите ли? Това питам само? До кога? Да знам, днес се случва на мен, а утре може и на вашите деца."

 GlasNews не успя да се свърже с мъжа, разпространил подробностите за сочения за извършител на престъпленията.

ОБНОВЕНА: Извършителят е задържан непосредствено след престъплението. Предстои да бъде задържан за 72 часа, а в началото на следващата седмица ще му бъде поискана постоянна мярка за задържане под стража. Инцидентът е станал в денонощен магазин в района на пазара в града. Мъжът е направил забележка на извършителя, последвал е скандал и намушкване с нож. Свидетели на убийството са станали съпругата на жертвата, която е действащ съдия в Районен съд - Нова Загора и детето му.

Няма данни извършителят да е психично болен, каквато информация се появиха, както и че преди седмица е трябвало да бъде настанен в психиатрия, след като намушкал младежа.

Очаквайте подробности!

Задържаха агресора, потрошил бус в Пловдив! Грози го затвор